Στην Αθήνα ο Άρθο για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκονται ο Θέσαρ Άρθο και ο ατζέντης του με τον Ισπανό να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και το θέμα της απόκτησής του να κλείνει πολύ σύντομα.

Στην Αθήνα ο Άρθο για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Θέσαρ Άρθο ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τον ατζέντη του για να κλειδώσει οριστικά το θέμα της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός ήταν η περίπτωση του στόπερ που στην "Ένωση" θεωρούν ότι θα προσθέσει εμπειρία στην αμυντική γραμμή της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τον Άρθο με τον ατζέντη του υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης ενώ το τυπικό κομμάτι της απόκτησης του ποδοσφαιριστή αναμένεται να κλείσει τις επόμενες μέρες (ενδεχομένως και ώρες).

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ