Στην τελευταία φάση της προπόνησης τραυματίστηκε ο Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίστηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση της προπόνησης της ΑΕΚ την Παρασκευή στα Σπάτα καθώς μετά από το… μοιραίο σουτ θα πήγαινε στα αποδυτήρια για να αλλάξει!

Στην τελευταία φάση της προπόνησης τραυματίστηκε ο Σοϊλέδης
INTIME SPORTS

Ο Άρης Σοϊλέδης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον αριστερό δικέφαλο. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της «Ένωσης» ενώ είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την εβδομάδα που διανύουμε έχασε ξανά πολύτιμο χρόνο και πλέον τα πράγματα για την ίδιο είναι όχι απλά δύσκολα, αλλά αποκαρδιωτικά.

Από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ανέφεραν τις τελευταίες μέρες ότι ο Σοϊλέδης ήταν απολύτως έτοιμος ιατρικά για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ενώ από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, στην προτελευταία προπόνηση πριν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, το απόγευμα της Παρασκευής έγινε αυτό που δεν θα ήθελε κανείς να συμβεί στα Σπάτα.

Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση…

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε μία άσκηση με τελειώματα και όποιος ευστοχούσε έπαιρνε το δρόμο για τα αποδυτήρια προκειμένου να κάνει μπάνιο και να φύγει από τα Σπάτα. Όταν έφτασε η σειρά του Σοϊλέδη, ο αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ σούταρε και στη συνέχεια ένιωσε ενοχλήσεις που δείχνουν πως υπέστη υποτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σοϊλέδης ταλαιπωρείται τη θλάση στον δικέφαλο από το τέλος του περασμένου Ιουλίου. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι επρόκειτο να επανέλθει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Πήλιο. Όταν επιχείρησε να μπει στα Χάνια του Πηλίου υπέστη υποτροπή και έχασε πολύτιμο έδαφος.

Από τότε πέρασαν μήνες ωστόσο η κατάσταση του Σοϊλέδη έμεινε στάσιμη. Μέχρι την εβδομάδα που «τρέχει», όταν ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα τα Σπάτα για μερικές μέρες με την ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστο αστείο στην προπόνηση της Παρασκευής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK