Τέλος η τιμωρία για τους Πεταυράκη, Ρόβα και Ντούνη

Με εντολή της διοίκησης ολοκληρώθηκε η τιμωρία των Σταύρου Πεταυράκη, Βασίλη Ρόβα, Μάρκο Ντούνη και οι τρεις ποδοσφαιριστές τίθενται ξανά στη διάθεση του προπονητή.

Τέλος η τιμωρία για τους Πεταυράκη, Ρόβα και Ντούνη
INTIME SPORTS

Mετά από εντολή της διοίκησης, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε στους τρεις ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ότι η τιμωρία τους έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, οι Μάρκος Ντούνης, Σταύρος Πεταυράκης και Βασίλης Ρόβας όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολα για αυτούς ωστόσο θα πάντα θα κριθούν μετά το τέλος της σεζόν.

Βεβαίως, η αντιμετώπιση που έχουν οι τρεις αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους, αφού υπάρχουν παίκτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο μικροσκόπιο λόγω της εξωγηπεδικής τους συμπεριφοράς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποδυτήρια της "Ένωσης" παρουσιάζονται αρκετά πιο ήρεμα μετά από την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία συζητιέται ακόμα στα Σπάτα.

Διαβάστε ακόμη:

Κομμένοι και... χλωμοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK