Θέλει Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου της Κέρκυρας και έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές

Θέλει Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

Aνθρωποι που έχουν σχέση με τους "Φαίακες" επιβεβαιώνουν τις επαφές με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 21χρονου. Επίσημη πρόταση, βέβαια, δεν έχει κατατεθεί ακόμη, το σίγουρο όμως είναι πως η Ένωση ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον δεξιό αμυντικό της Κέρκυρας.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η περίπτωση του Ανδρεόπουλου, ο νεαρός θα αποτελέσει στο νέο ρόστερ της ΑΕΚ το μπακ-απ του Μιχάλη Μπακάκη. Ταυτόχρονα είναι σε θέση να βοηθήσει και ως αμυντικός μέσος σε περίπτωση που χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ανδρεόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους -και- σε αυτή την υπόθεση.

Ο -γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 1994- Ανδρεόπουλος άρχισε την καριέρα του στην Καλαμάτα από την οποία αποχώρησε το 2014 για να μετακομίσει στην Κέρκυρα. Εφέτος μετράει 24 συμμετοχές (16 ως βασικός και 8 ως αλλαγή) με τη φανέλα του ΑΟΚ στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

Στο εφετινό πρωτάθλημα ο Ανδρεόπουλος χρίστηκε και σκόρερ στις 15 Μαρτίου στον αγώνα της Κέρκυρας με τον ΟΦΗ (4-1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK