Το VIDEO της γιορτής της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε ένα VIDEO διάρκειας 12 λεπτών, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (12/6) στην εκδήλωση της "Ένωσης" για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκης, οι... σερβιτόροι της ΑΕΚ και οι μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα.

Το VIDEO της γιορτής της ΑΕΚ στα Σπάτα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το VIDEO: "Ήταν μία γνήσια "κιτρινόμαυρη" γιορτή και ήταν άπαντες παρόντες. Οι παίκτες της ΑΕΚ καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους στο δικό τους "σπίτι", στα Σπάτα, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη, που είχαν στα δύο χρόνια της... άγονης γραμμής!

Τους χορηγούς, τους members, τους παλαίμαχους της ομάδας, εκπροσώπους από τους οργανωμένους συνδέσμους, επώνυμους Ενωσίτες από τον πολιτικό κόσμο, τις τέχνες, τα γράμματα, τα media. Φόρεσαν τις ποδιές τους, σέρβιραν κρασί σε όλα τα τραπέζια και ανταπέδωσαν από καρδιάς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τίμησε τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τα συνολική του προσφορά στην ομάδα και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιώργο Μαργαρίτη διασκέδασαν τους περίπου 800 καλεσμένους.

Σε ένα βίντεο δώδεκα λεπτών μπορείτε να δείτε τι συνέβη την Παρασκευή το βράδυ στα Σπάτα".

Δείτε το VIDEO:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ