Τριετής συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike

Η Nike ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και θα ντύνει τους "κιτρινόμαυρους" για τα επόμενα τρία χρόνια, σε ένα deal με σημαντικά οικονομικά, επικοινωνιακά και λειτουργικά οφέλη για την "Ένωση".

Τριετής συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike
INTIME SPORTS

Η εφημερίδα "Live Sport" αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία ένδυσης, Nike, η οποία θα ντύνει τους "κιτρινόμαυρους" για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι δύο πλευρές επικύρωσαν τη συμφωνία τους πριν από τρεις μήνες, ενώ η "Ένωση" θα έχει πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς.

Εκτός από την βελτίωση των παροχών, η ΑΕΚ θα έχει και οικονομικά οφέλη, τα οποία φαίνεται πως θα ανέρχονται σε 500.000 ευρώ για τη συνεργασία, ποσό που είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που ντύνει η εν λόγω εταιρεία στο ελληνικό πρωτάθλημα(ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα).

H Nike δείχνει διάθεση να εκμεταλλευτεί σε πολλούς τομείς τη συνεργασία με την ΑΕΚ, χορηγώντας το αθλητικό υλικό και τα προϊόντα στους οπαδούς, δημιουργώντας μπουτίκ στο νέο γήπεδο, ενώ σίγουρα θα υπάρχει σχετικός χώρος και στο ΟΑΚΑ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, ύστερα από την τετραετία 2000-2004, μέχρι την ανάληψη της προεδρίας από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK