Βασιλόπουλος: "Η απόφαση του ΣτΕ θα βγει θετική για την ΑΕΚ"

O Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος σε πηγαδάκι που είχε με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης παραδέχτηκε πως γνωρίζει και ο ίδιος πως η απόφαση του ΣτΕ θα βγει θετική για την ΑΕΚ.

Βασιλόπουλος: "Η απόφαση του ΣτΕ θα βγει θετική για την ΑΕΚ"

Μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, είχε μία σύντομη κουβέντα με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο κτίριο του Δήμου, αναφέρθηκε στο θέμα της υπογειοποίησης δηλώνοντας θετικός και παραδέχτηκε πως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα βγει θετική για την "Ένωση".

Αναλυτικά όσα είπε στο πηγαδάκι ο Δήμαρχος:

Για τη χθεσινή συνάντηση: "Θα καθίσουμε με τους ξένους αρχιτέκτονες να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Η ΑΕΚ μας έκανε μία παρουσίαση σήμερα, ειπώθηκαν πολλά τεχνικά θέματα τα οποία και πρέπει να δούμε. Θα υπάρξει συζήτηση και θα προχωρήσουμε ανάλογα. Δεν έχουμε πει αν θα συναντηθούμε πάλι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Περιμένουμε κάποια έγγραφα, τα οποία δεν είχαμε στα χέρια μας ως τώρα και απορώ γιατί. Τώρα μας ειπώθηκε πως θα μας δοθούν. Θα τα δούμε κι αυτά"

Για την υπογειοποίηση: "Στο θέμα της υπογειοποίησης είναι αλήθεια πως δεν σταθήκαμε πολύ (σ.σ. από τον τρόπο που αντέδρασε στην ερώτησή μας γι’ αυτό το θέμα κι αν υπάρχει ταύτιση απόψεων έδειξε πως δεν υπάρχει πρόθεση για μεγαλύτερη ανάλυση και πως όλα προχωρούν θετικά) . Είναι ανεξάρτητα από το γήπεδο, είναι ένα εξαιρετικό έργο για την πόλη και όχι μόνο και θα ήμουν χαζός να μη το θέλω".

Για το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει κάποιο δικό του σχέδιο για γήπεδο: "Όχι δεν έχουμε δικό μας σχέδιο. Το οικόπεδο είναι της ΑΕΚ. Πώς θα μπορούσαμε εμείς να πάμε να κάνουμε μελέτη σε έναν χώρο που δεν μας ανήκει;", για να υπογραμμίσει κατόπιν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα τον Στρατηγέα όπως γράφτηκε.

Σημαντικό για τον Βασιλόπουλο το γεγονός ότι συμφώνησε με τη σημείωση των δημοσιογράφων πως η ΑΕΚ δείχνει καλή θέληση και κάθεται και συζητάει με τον Δήμο, την ίδια στιγμή που έχοντας το νόμο με την πλευρά της και δικό της οικόπεδο θα μπορούσε να ξεκινήσει τα έργα χωρίς να …δώσει αναφορά.

Αναφορά έγινε και στην απόφαση ΣτΕ: "Αν βγει θετική η απόφαση του ΣτΕ για την ΑΕΚ, τότε…", ειπώθηκε από τους δημοσιογράφους με τον Άρη Βασιλόπουλο να διακόπτει αρχικά και να παραδέχεται: "Θετική θα βγει…", δείχνοντας να γνωρίζει φυσικά κι αυτός την εισήγηση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Καταλήγοντας, δεν θέλησε να απαντήσει παρά τις πιέσεις των ρεπόρτερ της ΑΕΚ στο ερώτημα αν όντως μετά τη χθεσινή συνάντηση έγινε ένα βήμα μπροστά για να προχωρήσει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ακόμα:

Αρνητικός για Ελλάδα ο Λούκα

Άκης Γεωργίου: Σαν βρεθείς -ξανά- στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK