Μια ανάσα από τον Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναμένεται σύντομα να είναι και επίσημα ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση.

Μια ανάσα από τον Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τα τυπικά απομένουν για την οριστική συμφωνία του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ .

Ο 23χρονος άσος της "ελαφράς ταξιαρχίας" άρεσε στους ανθρώπους της "Ένωσης" και παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά, ξεκινώντας την καριέρα του ως δεξί χαφ, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να τον μετατρέπει σε δεξί μπακ.

Λόγω του τραυματισμού του Μιχάλη Μπακάκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βασιλαντωνόπουλος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την τρίτη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι πάρει πλέον αρκετά πίσω η περίπτωση του Κυριακου Ανδρεόπουλου της Κέρκυρας.

Τη σεζόν που εκπνέει ο Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε 17 ματς για το πρωτάθλημα της Football Lerague και 6 για το Κύπελλο Ελλάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Αιγίου τη σεζόν 2008-09, η συνέχεια τον βρήκε στον Παναιγιάλειο, όπου έπαιξε για τρία χρόνια. Μετακόμισε τη σεζόν 2012-13 στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή όπου έπαιξε για δύο χρονιές. Την πρώτη μέτρησε 33 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ τη δεύτερη 17 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της μετακίνησης του παίκτη στην ΑΕΚ αποτελεί θέμα ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK