Aλλαγές από Δέλλα στο ματς με την Ερμιονίδα

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως… προηγείται το πρωτάθλημα και ο αγώνας με την Ερμιονίδα και ο Δέλλας φανέρωσε κατά κάποιο τρόπο μερικές σκέψεις του για την ενδεκάδα στο ματς του Σαββάτου.

Aλλαγές από Δέλλα στο ματς με την Ερμιονίδα
INTIME SPORTS

Oι Άρης Σοϊλέδης, Μιχάλης Μπακάκης και Άνταμ Τζανετόπουλος οι οποίοι τέθηκαν εκτός αποστολής για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ερμιονίδα το Σάββατο, είναι -όπως όλα δείχνουν- οι τρεις πρώτοι παίκτες του αρχικού σχήματος του ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να είναι φρέσκοι στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν σε καμία περίπτωση ότι του αγώνα της Τετάρτης προηγείται το Σάββατο. Η Ερμιονίδα είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα που κατάφερε να κάνει ζημιά στην «Ένωση» αποσπώντας τη λευκή ισοπαλία στο γήπεδο του Κρανιδίου στο ματς του πρώτου γύρου.

Έτσι, ο Δέλλας σε μία… τύπου δοκιμή, φανέρωσε ορισμένες από τις σκέψεις του για το ματς του Σαββάτου, στο οποίο η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με μία άσκηση τακτικής που έκανε στα Σπάτα ο Έλληνας τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γιάννης Ανέστης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σταύρος Πεταυράκης που επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και στο δεξί ο Νίκος Γεωργέας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο προκειμένου να πάρει και αυτός ανάσες, έτσι θέση στο πλευρό του Δημήτρη Ανάκογλου αναμένεται να τοποθετηθεί ο Βασίλης Ρόβας. Μπροστά τους θα παίξει ο Πέτρος Μάνταλος με τους Έλντερ Μπαρμπόσα και Μάρκο Ντούνη στα φτερά της επίθεσης (αριστερά-δεξιά αντίστοιχα) και με τον Χρήστο Αραβίδη στην κορυφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK