Ανακοίνωσε Γκουεράο ο Άρης

Την απόκτηση του Αντρέου Γκουεράο για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε την Δευτέρα (25/7) ο Άρης.

Ανακοίνωσε Γκουεράο ο Άρης

Η μεταγραφική ενίσχυση στον Άρη συνεχίζεται. Οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν την Δευτέρα (25/7) την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μέσου, Αντρέου Γκουεράο, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

"Ο Αντρέου Γκουεράο στον ΑΡΗ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ.

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ γεννήθηκε 17/06/1983 στη Βαρκελώνη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες στην Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (2003-2005).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν Μάλαγα Β και η Σπόρτινγκ Χιχόν (41 συμμετοχές και 1 γκολ). Ακολούθησαν η Πολόνια Βαρσοβίας (34 συμμετοχές και 1 γκολ), η Οκλαντ Σίτι στη Ν. Ζηλανδία, η Ντιναμό Τυφλίδας και η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ.

Το 2013 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρασίνγκ Σανταντέρ (65 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι βρέθηκε στην Αυστραλία όπου φόρεσε την φανέλα των Σίδνεϊ Γουόντερερς (27 συμμετοχές και 3 γκολ).

"Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω ήδη πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στη Superleague. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK