Νύκταρης: "Όποτε βλέπω τον Κούγια θα τον δέρνω"

Το αφεντικό των Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης, έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως θα τον δέρνει κάθε φορά που θα τον βλέπει.

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (2/12), καθώς ξυλοκόπησε τον Αλέξη Κούγια στο "Ελ. Βενιζέλος", έπειτα από ανταλλαγή ύβρεων.

Ερωτηθείς για το επεισόδιο, το αφεντικό της κρητικής ομάδας απάντησε πως θα δέρνει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κάθε φορά που θα τον βλέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95,5":

"Ξεκίνησε από τα Τρίκαλα η ιστορία. Μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, έβγαλε ανακοίνωση ότι τους έδωσα το παιχνίδι. Τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα “γιατί ασχολείσαι με την ομάδα μου” και μου είπε “θα σας κάνω, θα σας δείξω”. E, του είπα ότι όταν θα συναντηθούμε, θα τα πούμε. Και συναντηθήκαμε χθες. Μου έκανε χειρονομίες και έγινε ό,τι έγινε".

Για το αν τον χτύπησε ο Κούγιας: "Εγώ δεν χτυπήθηκα. Πως να με χτυπήσει ο Κούγιας; Τι είμαι; Καμιά μύγα; Ο άνθρωπος δεν κάνει για το ποδόσφαιρο ούτε για πουθενά, προκαλεί όλον τον κόσμο, απλώς εγώ δεν μπορώ να κρατήσω τα νευρά μου και έγινε ότι έγινε. Πλήρωσα εγώ τη νύφη για όλο το ποδόσφαιρο".

Για το αν η ανακοίνωση του Κούγια φωτογραφίζει τον ίδιο: "Ναι εμένα, και τώρα που θα του κάνω και τα ασφαλιστικά μέτρα, θα καταλάβει τη συνέχεια της κατάστασης".

Για το πώς θα αντιδρούσε αν ξανάβλεπε μπροστά του τον Κούγια: "Θα τον ξαναδείρω. Θα τον δέρνω όποτε τον βλέπω μέχρι να σταματήσει να ασχολείται με τα Χανιά".