Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης

Τέλος εποχής στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη διοίκηση του συλλόγου, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη του κατά πάντων.

Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση:

Η ιδιοκτήτρια εταιρία των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων μετά και τα τελευταία λυπηρά γεγονότα δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω εμπλοκή της στα διοικητικά της ΠΑΕ Απόλλων.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, να αναλάβει την τύχη της ιστορικής μας ομάδας.

Ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Απόλλων έχει μηδενικές οφειλές και μέχρι τις 31/10 θα είναι εξοφλημένες όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις της.

"Ευχαριστούμε" τον σκηνοθέτη δημοσιογράφο κ. Φώσκολο για τα συνεχιζόμενα ψευδή δημοσιεύματα του, που υποσκάπτουν τη συνοχή της ομάδας. Με τον κύριο αυτό θα τα πούμε στα ελληνικά δικαστήρια.

"Ευχαριστούμε" τους 10 "σοφούς" του forum apollonistis οι οποίοι μας έβριζαν πριν έρθουμε στην ομάδα και συνεχίζουν να μας βρίζουν μέχρι και σήμερα.

"Ευχαριστούμε" τους 10 ανεύθυνους φιλάθλους μας που απαιτούν να πληρώνει η ΠΑΕ πρόστιμα για να κάνουν την πλάκα τους στην εξέδρα.

"Ευχαριστούμε" τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Παπαγεωργίου για τις προκλητικές επιστολές του.

"Ευχαριστούμε" και όλους αυτούς τους ανώνυμους που μας παίρνουν και μας απειλούν από ανώνυμο τηλεφωνικό αριθμό.

"Ευχαριστούμε" κάποιους οργανωμένους που αν και γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη προχθές δεν βγήκαν να πουν την αλήθεια και να ενημερώσουν τον κόσμο, αλλά άφησαν την παραπληροφόρηση να οργιάζει εις βάρος εκείνων που χρηματοδοτούν την ομάδα μας.

Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τις πραγματικές μας ευχαριστίες σε όλους αυτούς τους φιλάθλους του Απόλλωνα οι οποίοι βρέθηκαν κοντά μας, μας έσφιξαν το χέρι και μας δήλωσαν ότι είναι δίπλα μας, με ένα καλό λόγο για την προσπάθειά μας και πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της ομάδας.

Από την 01/11 η ΠΑΕ Απόλλων δεν θα διοικείται από εμάς.

Καλούμε όλους τους προαναφερόμενους που μας πολέμησαν μέχρι και σήμερα, με όλες τις δυνάμεις τους, να πάρουν εκείνοι την ευθύνη της ομάδας.

Εκ της διοικήσεως

News 24/7

24MEDIA NETWORK