Παραιτήθηκε ο Τεννές για την γκάφα

Ο Μπάμπης Τεννές απολογήθηκε για την γκάφα που θα κοστίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης και υπέβαλε την παραίτησή του.

Παραιτήθηκε ο Τεννές για την γκάφα
Τεννές-Απόλλων Σμύρνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης υπέβαλε ο Μπάμπης Τεννές, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη χρησιμοποίηση παραπάνω αριθμού ξένων από το επιτρεπόμενο όριο στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

"Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσιανικό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα", δήλωσε ο 62χρονος τεχνικός.

Ο Τεννές, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη τον Νοέμβριο στην τεχνική ηγεσία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", απολογήθηκε για το λάθος να χρησιμοποιήσει έξι ξένους στην ενδεκάδα στο τελευταίο 20λεπτο, με την αλλαγή κανονισμών από το καλοκαίρι να περιορίζει το όριο στους πέντε.

Μετά από την επικείμενη καταγγελία της ΑΕΛ για το ζήτημα, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" πιθανότατα θα τιμωρηθεί με μηδενισμό στον αγώνα και αφαίρεση τριών βαθμών, οι οποίοι ίσως αποδειχθούν καταλυτικοί στην κούρσα του προβιβασμού.

Ο Απόλλων βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και τρεις πίσω από την Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένσταση κατά του Απόλλωνα καταθέτει η ΑΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK