Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές είναι ο διάδοχος του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της "Ελαφριάς Ταξιαρχίας".

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τεννές

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε, με κάθε επισημότητα, τη συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της "Ελαφριάς Ταξιαρχίας".

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Μπάμπη Τεννέ. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας Νέων (Κ-19) του Απόλλωνα, Λευτέρης Βελέντζας.

Η ΠΑΕ θεωρεί δεδομένο ότι η εμπειρία του κ. Τεννέ και το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει, ως προπονητής, ανόδους ομάδων, θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα