Τέλος ο Παναγόπουλος από τον Απόλλωνα!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, καθώς ο 39χρονος προπονητής δεν ικανοποίησε τη διοίκηση στη σύντομη παρουσία του στη Ριζούπολη.

Τέλος ο Παναγόπουλος από τον Απόλλωνα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 39χρονος προπονητής δεν ικανοποίησε τη διοίκηση στη σύντομη παρουσία του και ήδη από την Κυριακή (17/4), η διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του.

Οι παίκτες του Απόλλωνα ενημερώθηκαν μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (18/4) πως ο Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο κ. Παναγόπουλος τις λίγες ημέρες που έμεινε κοντά μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή, λάτρη του ισπανικού μοντέλου ποδοσφαίρου. Η δουλειά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διάστημα που έμεινε κοντά μας ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Δυστυχώς, τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας και είναι πολλά, δεν μας επιτρέπουν να παράσχουμε επιπλέον χρόνο, ώστε να μπορέσει να διδάξει το πρωτοποριακό μοντέλο ποδοσφαίρου που πρεσβεύει. Τον ευχαριστούμε και ανανεώνουμε την πρόθεση για συνεργασία μαζί του για το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η ομάδα λειτουργεί υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, βάλλεται έξωθεν από όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα και δυστυχώς προδίδεται και από ανθρώπους που παριστάνουν τους Απολλωνιστές και ταυτόχρονα αποτελούν χορηγούς αντιπάλων ομάδων.

Επειδή, ο χρόνος είναι λίγος και πιεστικός, δεν θέλουμε να επεκταθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας την κατάλληλη χρονική στιγμή, όταν ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος.

Καλούμε τους Απολλωνιστές να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή και να απομονώσουν αυτούς, οι οποίοι -όλοι γνωρίζουμε ότι- σκοπίμως δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK