Άρης, ο θεός των ανατροπών!

Ο ποδοσφαιρικός Άρης δεν είναι ο θεός του πολέμου, αλλά σίγουρα είναι ο θεός των ανατροπών. Έκανε ακόμη μία κόντρα στη Δόξα Δράμας, επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας και παραμένει μόνος του, αήττητος στην κορυφή της Football League.

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι πραγματικά συγκλονιστικός αυτό που καταφέρνει ο φετινός Άρης. Μπορεί να δέχεται γκολ από τον αντίπαλο, αλλά πάντα καταφέρνει να βρει απάντηση -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- και να πάρει καθοριστικές νίκες, οι οποίες αν συνεχίσει έτσι θα τον οδηγήσουν στην Super League. Εκεί άλλωστε που ανήκει.

Κόντρα στη Δόξα Δράμας, έγινε ακριβώς ότι είχε γίνει και ενάντια στην Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Άρης βρήκε δύο γκολ στην επανάληψη (60' και 77') με τον Διαμαντόπουλο και ανέτρεψε την κατάσταση παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και φυσικά οι "κίτρινοι" βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο φετινός Άρης δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ο... θεός των ανατροπών.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Aγγελος Διγκόζης):Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης(79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας), Ριζογιάννης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν(85' Μαραγκός), Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος (46΄Παυλίδης), Πασάς (51΄Πλατέλλας), Μπούρμπος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΦΗ – Παναχαϊκή1-2

ΑΟΧ Κισσαμικός - Σπάρτη 0-2

Δόξα Δράμας – Άρης 1-2

Πανσερραϊκός - Βέροια 1-0

Παναιγιάλειος – Εργοτέλης 1-0

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης 2-0

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα 1-0

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 3-1

Αν. Καρδίτσας – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK