Αλαλούμ στον Άρη: άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χάρης Παπαγεωργίου έκανε λόγο, σε γραπτή δήλωσή του, για "σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν τον Άρη στη Γ' Εθνική", την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης, και η Κοινωνία Μελών δήλωναν ανενημέρωτοι επί του περιεχόμενου.

Αλαλούμ στον Άρη: άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος

Όλα άρχισαν από τα όσα υποστήριξε σε κείμενό του ο Χάρης Παπαγεωργίου: " Bιώνω τις δραματικές εξελίξεις στον αγαπημένο μου ΑΡΗ. Από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία του ερασιτέχνη εργάστηκα νυχθημερόν, με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου.

Εκπονήσαμε με τους συνεργάτες μου ένα σχέδιο ανάκαμψης, εξυγίανσης και αναγέννησης. Οραματιστήκαμε ένα νέο ΑΡΗ με αξίες, κύρος, αίγλη… Έναν ΑΡΗ που θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους.

Διαπιστώνω με λύπη ότι ο ΑΡΗΣ νοσεί βαρύτατα. Υπάρχουν δυστυχώς «σκοτεινές» δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή του συλλόγου και φυσικά δεν εννοώ τον λαό του ΑΡΗ, οργανωμένο και μη. Εμμένω σθεναρά στην αρχική μου θέση παραμένοντας πιστός στο Σύλλογο που αγάπησα και υπηρέτησα από το 1971.

Ως αθλητής είχα το όραμα να δω τον ΑΡΗ πρωταθλητή. Με πολύ κόπο, αγάπη και δουλειά το 1979 μετά από 49 χρονιά ο ΑΡΗΣ έγινε πρωταθλητής Ελλάδος. Ήταν ένας πραγματικός άθλος. Ήταν η κατάκτηση του ονείρου που πολλοί δεν πίστεψαν, αντίθετα πολέμησαν.

Αυτό το διάστημα συντελείται ένα έγκλημα στο οποίο δεν θα γίνω συνεργός. Δεν πρόκειται να είμαι αυτός που θα υπογράψει τη θανατική καταδίκη του εκατόχρονου ΑΡΗ. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με το κεφάλι ψηλά και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς να ενδώσω σε κανενός είδους εκβιασμό ,πιστός σε αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Η απόφαση που έχει ληφθεί από τους θεσμικούς παράγοντες (Γ.Σ Μετόχων της ΠΑΕ, Δ.Σ ΑΣ ΑΡΗΣ, Δ.Σ. ΚΜΑ) είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Άπαντες να συστρατευτούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της (αγωνιστικούς και βιωσιμότητας) και όχι να παραδώσουμε τα όπλα, γεγονός που άλλωστε δεν συνάδει με τον Θεό του πολέμου".

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Παναγιώτη Στεφανίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι " δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η ομάδα θα ανέβει" και πως "παλεύουμε για να παραμείνει ο Άρης στην Β Εθνική και να εμπλακεί ο Αρβανιτίδης σε συνδυασμό με την υπαγωγή στο άρθρο 106ια".

Τέλος πήρε θέση ο Άγγελος Μισιρλής, πρόεδρος τη ΚΜΑ, επισημαίνοντας ότι " η ΚΜΑ δνε γνώριζε για την έκδοση απόφασης του ΑΣ. Δεν ενημερωθήκαμε γι αυτήν. Είναι καθαρά μια θέση και απόφαση του ΑΣ Άρης.

Η τελευταία δική μας ανακοίνωση στα ΜΜΕ έγινε στις 21 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα.

Θα παρακαλούσαμε, όπως βγάλαμε την από κοινού ανακοίνωση στις 21 Ιουλίου, την επόμενη φορά που βγει μια νέα, καλό θα είναι είτε να ενημερωνόμαστε, είτε να υπάρχει απόφαση από κοινού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK