Ανακοίνωσε Ανάκογλου ο Άρης

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ανακοίνωσε Ανάκογλου ο Άρης
Ανάκογλου-Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακόμα πιο δυνατή τη μεσαία γραμμή του κάνει ο Άρης, με την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 24χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και κατέληξε στους "κιτρίνους", στην προσπάθειά τους για να επανέλθουν κι αυτοί στη Super League.

"Αυτό που με έπεισε είναι η δυναμική του Άρη, η ιστορία του και ο κόσμος του. Προτίμησα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο στην Β’ Εθνική, παρά σε μια ομάδα που δεν έχει το μέγεθος και την ιστορία του Άρη στην Α’ Εθνική", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

"Μου αρέσει η προοπτική που υπάρχει, η ομάδα θέλει να ανέβει κατηγορία αμέσως, να κάνουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο και του χρόνου, πρώτα ο θεός, να είμαστε στη Super League".

Όσο για το τι υπόσχεται για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: "Αγωνιστικά θα υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πολλά πράγματα, μόνο δουλειά για να δείξουμε όσο καλύτερα πράγματα γίνεται".

Τέλος, σχετικά με το συναγωνισμό που υπάρχει στον Άρη, ο πρώην άσος της ΑΕΚ είπε: "Να υπάρχει συναγωνισμός είναι καλό, ξέρω πολλά παιδιά από τον Άρη. Έχουν γίνει καλές κινήσεις και πιστεύω θα μας βγει σε καλό ο συναγωνισμός".

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος (έχει αγωνιστεί με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U-21), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, που γεννήθηκε στις 06/09/1991 στις Σέρρες, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013 (101 συμμετοχές και 5 γκολ).

Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (71 συμμετοχές και 14 γκολ), ενώ την προηγούμενη σεζόν (2015-’16) την ολοκλήρωσε στη Βέροια (10 συμμετοχές και 2 γκολ)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK