Άρης για... να γίνει καλά

Μετά από μία περιπετειώδη χρονιά με αρκετά προβλήματα που ταλάνισαν τον σύλλογο, ο Άρης θα ριχτεί στη μάχη της Football League με στόχο να δημιουργήσει μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Άρης για... να γίνει καλά

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και αρκετά έμπειρα, ο Άρης αφήνει πίσω το... κακό παρελθόν και κοιτά μπροστά για τον μεγάλο μαραθώνιο της ανανεωμένης Football League όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και οι... παγίδες πολλές. Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο όπου θα παλέψει με αξιώσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία χωρίς... καθυστερήσεις.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο Πράβετς της Βουλγαρίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, θα δώσουν μία σειρά φιλικών, ενώ το μεγάλο ραντεβού θα είναι αυτό της 23ης Αυγούστου στην Ιταλία με αντίπαλο την Πάρμα.

Η Football League προβάλλεται σε αποκλειστικότητα στον OTE TV, όπου μπορείς να δεις ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες του Άρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK