Γαλανός: "Δεν έχω αποτύχει ποτέ"

Μονόδρο αποτελούσε για τον Άρη η Γ' Εθνική σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του Άρη, Γιώργο Γαλανό, ο οποίος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην ομάδα και επεσήμανε πως δεν έχει αποτύχει ποτέ σε οτιδήποτε έχει αναλάβει.

Γαλανός: "Δεν έχω αποτύχει ποτέ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "NOVAΣπορ FM":

Για την επιλογή της Γ’ Εθνικής: "Ήμασταν οι μόνοι που το είχαμε πει και δυστυχώς είχαμε δίκιο. Εμείς επιλέξαμε να πάει ο Άρης στη Γ’ εθνική και να κάνει μια καινούρια και καθαρή αρχή, ζητήσαμε μια παράταση για μεταγραφές αλλά δε μας την έδωσαν. Παλεύουμε γι’ αυτό και για άλλα χίλια πράγματα μέχρι την Κυριακή που παίζουμε. Υπάρχει μια κατάσταση ενότητας στον Άρη και με χαροποιεί".

Για τον ίδιο και τις κινήσεις του: "Το όνειρο μου είναι να κάτσω όσο καιρό μπορώ και αξίζω στον Άρη και αν έρθει κάποιος άνθρωπος καλύτερη οικονομική κατάσταση, τότε θα φύγω για να αναλάβει. Συνειδητοποιημένα ήρθα, δεν έχω αποτύχει ποτέ στη ζωή μου, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα. Ήδη έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερα έξοδα απ’ όσα περίμενα. Όσοι παίκτες θέλαμε μείνανε. Μιλούσαμε με τον Λάζαρ, κάναμε το υπέρτατο που μπορούσαμε να κάνουμε οικονομικά και τώρα περιμένουμε. Επειδή είμαστε Άρης όμως, το πιστεύω. Η αγάπη μου προς της ομάδα με έκανα να αναμιχθώ με τα κοινά. Το έκανα επειδή ήθελα ο Άρης να καθαρίσει. Πλέον περιμένουμε τις ημερομηνίες για τη διαδικασία της εκκαθάρισης".

Για την πρόθεση για παράταση στις μεταγραφές: "Αν πάρει την απόφαση η ΕΠΟ για τις μεταγραφές, δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μόνος μου θα αναλάβω τον Άρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK