"Η νέα συγγνώμη στον Καράμπελα και οι "αληταράδες" του Χαριλάου

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη... φιλοξενία του "Βικελίδης" και θυμήθηκε τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του.

"Η νέα συγγνώμη στον Καράμπελα και οι "αληταράδες" του Χαριλάου

Τον Φλεβάρη συμπληρώνονται 9 χρόνια από το βίαιο χτύπημα του Γιώργου Γεωργιάδη στον Νίκο Καράμπελα. Σ' εκείνο το ματς ο τότε μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε πατήσει τον τότε αριστερό μπακ του Άρη στο γόνατο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό του. Προπονητής πλέον των Τρικάλων, ο ΓΧ έφερε ξανά στη μνήμη του εκείνο το περιστατικό μετά από ερώτηση που του έγινε φιλοξενούμενος σε εκπομπη του ραδιοφωνικού σταθμού Metrpolis.

" Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Το χειρότερο βράδυ της ποδοσφαιρικής μου ιστορίας. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ήταν άθελο το χτύπημα. Δόξα τω Θεό το παιδί κατάφερε να επανέλθει και να κάνει σημαντική καριέρα και συνεχίζει. Του έχω ζητήσει χιλιάδες φορές συγγνώμη και έχω κάνει κι άλλες ενέργειες που δε θέλω να το αναφέρω. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα καμία ομάδα. Απευθύνομαι μόνο στους υγιείς οπαδούς του Άρη που είναι πολλοί. Χθες τον είδα, τού είπα ξανά συγγνώμη, ευτυχώς το παιδί έπαιξε πάλι ποδόσφαιρο. Κι εγώ στην καριέρα μου δέχτηκα πολλά χτυπήματα, δεν μπορείτε να φανταστείτε, αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο. Αρκεί να μην υπάρχει θέληση για να κάνεις κακό και εγώ στους παίκτες μου αυτό τους λέω", υποστήριξε.

Ο νυν προπονητής των Τρικάλων αναφέρθηκε επίσης στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην έδρα του Άρη, δικαιολογώντας την απουσία του από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο αγώνα.

" Για να πάτε στη συνέντευξη Τύπου στο Χαριλάου-το έκανα όταν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ-πρέπει να περάσεις όλο το γήπεδο, να ανέβεις τα σκαλιά, εκεί να βρίσκονται 50-60 αληταράδες, να σε προπηλακίσουν και να σε βρίσουν. Αρκετά άκουσα στο παιχνίδι, αρκετά αντικείμενα έφαγα και πάει πολύ να βρεθώ εκεί όταν θα βρεθώ με οπαδούς κι όχι δημοσιογράφους", ανέφερε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK