Κατάληψη από οπαδούς στο "Βικελίδης"

H επάνοδος του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης μετά την απόφαση - ανατροπή του Ειρηνοδικείου έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Κατάληψη από οπαδούς στο "Βικελίδης"

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τετάρτης μερίδα οπαδών των "κίτρινων" μετέβη στο Χαριλάου και κατέλαβε τόσο τα γραφεία όσο και το γήπεδο, διαμαρτυρόμενη για τη νέα εξέλιξη στο διοικητικό πεδίο!

Οι οργανωμένοι που κατέβαλαν την έδρα του Άρη είναι αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν, καλώντας όσους πιστούς να τους ακολουθήσουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους αυτή κατά της διοίκησης Σκόρδα. Μην ξεχνάμε ότι κρατάει χρόνια η κόντρα των οργανωμένων με τον έμπειρο ποδοσφαιροπαράγοντα.

Παραιτήθηκε ο Καλαϊτζίδης

Την ίδια στιγμή ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης υπέβαλε την παραίτησή του. " Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω με όσα γίνονται", είπε στο περιβάλλον του. Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησε το σενάριο ότι θ' αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Φοιρός, κάτι που πάντως ο ίδιος διέψευσε με δηλώσεις του στο Pressaris.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που το Ειρηνοδικείο δέχθηκε την αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ υπό τον Λάμπρο Σκόρδα και ταυτόχρονα απέρριψε την αντίστοιχη που είχε καταθέσει ο Ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών για διοίκηση που θα οδηγούσε την ομάδα στη Γ' Εθνική (πρώτη ερασιτεχνική).

"Δεν θα διαλύσουν τον Άρη αυτοφοράκηδες"

Μετά τη δικαστική νίκη του ο Σκόρδας δήλωσε μεταξύ άλλων στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5" ότι " το δικαστήριο δεν δεχόταν αυτοφοράκηδες να διαλύσουν την εταιρεία", συμπλήρωσε ότι " Ερασιτέχνης και Κοινωνία Μελών βρίσκονται υπό την ομηρία των οργανωμένων" και κατέληξε πως " υπάρχουν οι νομικοί τρόποι ώστε ο Άρης να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις του".

Στη νέα διοίκηση, θυμίζουμε πως, εκτός από τον Λάμπρο Σκόρδα μετέχει και ο Νικήτας Ματθαίου. Μιλώντας για την εμπλοκή του σχολίασε ότι " οι άλλοι προκειμένου να καταστρέψουν τον Σκόρδα, δεν τους νοιάζει να καταστρέψουν και τον Άρη. Πρέπει ο κόσμος να ενωθεί για το καλό του Άρη και να μας βοηθήσει".

Διαβάστε ακόμη:

Επιστροφή Σκόρδα, παραμονή στη Football League

Ο Άρης δεν είναι ΑΕΚ: Σχόλιο του Κώστα Κεφαλογιάννη

News 24/7

24MEDIA NETWORK