Ο Άρης δεν άντεξε τον Τζεμπούρ και ο Τζεμπούρ τον Άρη: Το τέλος των 14 λέξεων

Η σχέση (στ)οργής μεταξύ του Ράφικ Τζεμπούρ και του Άρη άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές, άλλα έληξε άδοξα και πολύ-πολύ πρόωρα μετά το "διαζύγιο" της Τρίτης.

Ο Άρης δεν άντεξε τον Τζεμπούρ και ο Τζεμπούρ τον Άρη: Το τέλος των 14 λέξεων

Όταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο ο Θοδωρής Καρυπίδης προσέφερε "γη και ύδωρ" για να πείσει τον Ράφικ Τζεμπούρ, μια προσωπική επιλογή του, να... κατέβει στη Stoiximan.gr Football League και να παίξει στον Άρη, άρχιζε ένα σίριαλ με πάρα πολλά επεισόδια. Το οποίο "κόπηκε" πρόωρα από τους δέκτες, αφού καμία εκ των δύο πλευρών δεν ήταν ικανοποιημένη απ' όσα μεσολάβησαν.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε το κοινή συναινέσει διαζύγιο των "κίτρινων" με τον Αλγερινό επιθετικό. Εξέλιξη αναμενόμενη, δεδομένων των όσων είχαν προηγηθεί το προηγούμενο δεκάμηνο. Ποιων; Του χοντρού καβγά με οργανωμένο οπαδό, των παραπανίσιων κιλών, των ελάχιστων συμμετοχών, της πρόσφατης καταγγελίας στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων (που αποσύρθηκε).

Όλα αυτά (και όχι μόνο) οδήγησαν στο φινάλε μιας "άγευστης" σαπουνόπερας. Η οποία τερματίστηκε με 14 λέξεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Οι "κίτρινοι" είχαν ούτως ή άλλως γυρίσει σελίδα με την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού. Ο 48χρονος υπέγραψε για ένα χρόνο και δήλωσε ότι "αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει ο Άρης το στόχο του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK