Ο Τζεμπούρ τα βρήκε με τον οπαδό που γρονθοκόπησε

Το βράδυ της Κυριακής (6/11) του έριχνε μπουνιά, όμως το επόμενο πρωί ο Ράφικ Τζεμπούρ συμφιλιώθηκε μαζί του.

Ο Τζεμπούρ τα βρήκε με τον οπαδό που γρονθοκόπησε

Σκηνές ροκ έλαβαν χώρα στο "Κλ. Βικελίδης" μετά το 1-1 του Άρη με τον Αιγινιακό. Ένας από τους οπαδούς των "κίτρινων" που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, περικυκλώνοντας την φυσούνα, τα έχωσε άσχημα στον Ράφικ Τζεμπούρ και στους συμπαίκτες του κι εκείνος δεν κρατήθηκε και του απάντησε με... κροσέ που παρέπεμπε σε μποξέρ!

Μία ημέρα όμως αργότερα φαίνεται πως το συμβάν ανήκει στο παρελθόν. Ο Αλγερινός επιθετικός του Άρη μίλησε με τη διοίκηση και ζήτησε ο ίδιος να συναντηθεί με το... θύμα του. Οι δύο άνδρες ζήτησαν εκατέρωθεν συγνώμη και τελικά τα βρήκαν.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό που αποκάλυψε το Contra. gr, επιβεβαίωσαν λίγη ώρα αργότερα και οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του Super 3.

Στην σχετική αναφορά τους κάλυψαν πλήρως τον "Τρομοκράτη" για την συμπεριφορά του, επισημαίνοντας πως το πάθος που βγάζει στο γήπεδο θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τους συμπαίκτες του.
«Ο Τζεμπούρ είναι αρσενικός. Τέτοιους παίκτες θέλουμε στον Άρη», είπαν μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο τα μέλη του μεγαλύτερου Συνδέσμου οργανωμένων οπαδών, δικαιολογώντας πάντως και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Αιγινιακό

Θυμηθείτε το... κροσέ του Τζεμπούρ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK