Σανιά: "Πολύ μεγάλη ομάδα ο Άρης"

Τους λόγους που τον έφεραν στον Άρη αποκάλυψε ο Σίντια Σανιά σε συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις ευρωπαϊκές μάχες με Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σανιά: "Πολύ μεγάλη ομάδα ο Άρης"

"Έχω την εντύπωση πως γίνεται εξαιρετική δουλειά. Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε στο γήπεδο όλα όσα μας ζητάει ο προπονητής μας και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις.

Έχω την αίσθηση πως όλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι και δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στις προπονήσεις, πράγμα που δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πριν έρθω στην Ελλάδα δεν είχα μιλήσει με τον κόουτς.

Τώρα που είμαι εδώ και αγωνίζομαι για τον Άρη, αυτό που μου έχει δώσει να καταλάβω είναι πως επιθυμεί από μένα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είτε πρόκειται για προπόνηση, είτε για παιχνίδι.

Ο κόουτς μου ζητά να βγάζω τα δυνατά μου στοιχεία στο γήπεδο και αυτό με κάνει να απολαμβάνω το παιχνίδι", τόνισε αρχικά στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Και προσέθεσε: "Την πρώτη φορά που ο ατζέντης μου έδωσε στοιχεία για τον Άρη, φρόντισα να πάω στον υπολογιστή μου και να μπω στο διαδίκτυο. Εκεί διαπίστωσα πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Είδα πως στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε απέναντι σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Είπα μέσα μου πως μια μικρή ομάδα δεν θα μπορούσε να έχει πετύχει τόσα πράγματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή να έχει φτάσει τόσο μακριά για να παίζει απέναντι σε τόσο σπουδαίους αντιπάλους.

Ο ατζέντης μου μετέφερε πως υπάρχουν προβλήματα, πως ήρθε ο υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό project, ούτως ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανέβει ξανά στην Α’ κατηγορία. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έφεραν στον Άρη".

Τέλος, ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος κατέληξε: "Η θέση που αγωνίζομαι περισσότερο είναι αυτή του αμυντικού μέσου, που ανεβαίνει αρκετά ψηλά στην αντίπαλη άμυνα και μπορώ να σκοράρω όταν μου παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Βασική μου επιθυμία είναι να δώσουμε τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να καταφέρουμε στο τέλος να εξασφαλίσουμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα μας όσο περισσότεροι γίνεται και με όλες του τις δυνάμεις. Να γνωρίζουν ότι εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που πραγματικά ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία. Προσωπικά, σκοπεύω να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω προς αυτή την κατεύθυνση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK