Παρουσιάστηκαν τρεις, διάψευση για Τάντιτς

Τρία από τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε την Τρίτη (30/06) ο Πανσερραϊκός. Ο λόγος για τους Γιάννη Ζαπρόπουλο, Γιώργου Σικαλόπουλο και Αλέξανδρο Κόντο, οι οποίοι αποτελούν και επίσημα παίκτες των «λιονταριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Ζαπρόπουλος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αντωνιάδη αλλά και όλους τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού που πίστεψαν σε μένα. Αμέσως αποδέχθηκα την πρόταση του Πανσερραϊκού και θα προσπαθήσω να δικαιώσω και να βάλω ένα μικρό κομμάτι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κόντος είπε για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού που πίστεψαν σε μένα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα μου και εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να δώσουμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας».

Ο Ζαπρόπουλος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο33, ο Σικαλόπουλος το νούμερο 17 και ο Κόντος το νούμερο 19. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τελευταίο συνυπήρξαν στην Καστοριά.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Μπόζινταρ Τάντιτς θα είναι παίκτης του συλλόγου ως το 2012, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρέθηκε στην πρώτη της Καβάλας.

Παράλληλα, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναγιώτης Χαλκίδης αναφέρθηκε στο αναγκαστικό "διαζύγιο" με τον Άνχελ Πεντράθα: "Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Άνχελ Πεντράθα. Η «καρδιά» και η σκέψη του φίλαθλου κόσμου είναι μαζί του και του ευχόμαστε λίαν συντόμως να επιστρέψει στα γήπεδα, όλοι μας ευχόμαστε στον Ισπανό τεχνικό να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και όλα τα υπόλοιπα έπονται".

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός τεχνικός έφυγε από τους Σερραίους λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του.