Γκέραρντ: "Να βοηθήσουμε όλοι τον Μαχλά"

Mε θερμά λόγια για τη νέα προσπάθεια που αρχίζει ο Νίκος Μαχλάς στη διοίκηση του ΟΦΗ μίλησε σε συνέντευξή του στον Sport FM Κρήτης ο Εγκε Γκέραρντ. Παράλληλα, ο ιστορικός προπονητής της ομάδας διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει δεχτεί πρόταση από τον Μαχλά για να αναλάβει πόστο.

Aναλυτικά τόνισε: "Eίναι μια δύσκολη προσπάθεια αυτή που κάνει ο Νίκος Μαχλάς. Τόλμησε την ώρα που κανείς δεν το έκανε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση που είχε βρεθεί. Είναι μεγάλο πράγμα αυτό που κάνει και πρέπει όλοι να είναι κοντά του σε αυτή την προσπάθεια. Το ίδιο και εγώ και όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα. Να προσπαθήσουμε όλοι γιατί αυτό που γίνεται είναι πολύ σημαντικό".  

Αναφερόμενος περισσότερο σε αυτή την κίνηση του Νίκου Μαχλά, ο Ολλανδός τόνισε: "Έπρεπε και πρέπει να γίνει κάτι γιατί η ομάδα ήταν ένα δράμα, δεν υπήρχε τίποτα και όλα ήταν στον αέρα. Εκτός του ότι έπεσε στη Β’ Εθνική, έμεινε και με ελάχιστους παίκτες, για αυτό και θα πρέπει ότι είναι να γίνει να γίνει άμεσα για να μην χαθεί περισσότερος χρόνος, με ότι συνεπάγεται αυτό".

Για τα δημοσιεύματα σχολίασε: "Ήταν και για εμένα έκπληξη, όταν είδα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι επιστρέφω στον Ο.Φ.Η. Με πήραν μάλιστα τηλέφωνο κάποιοι για να μου δώσουν συγχαρητήρια, χωρίς να έχω μάθει εγώ τίποτα και το έμαθα αργότερα από την εφημερίδα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και κανείς δεν μου έχει κάνει πρόταση να επιστρέψω στον Ο.Φ.Η., ούτε ο Νίκος Μαχλάς, ούτε κανείς άλλος".

Τέλος, έδωσε και μια συμβουλή τόσο στον Μαχλά και τους συνεργάτες του, όσο και στον φίλαθλο κόσμο του Ο.Φ.Η.: "Πρέπει να δουλέψουν όλοι με όρεξη και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Να δώσουν χρόνο και εμπιστοσύνη και στα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και στην Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε να παίζουν πολλά παιδιά από την Κρήτη, ούτε στον Ο.Φ.Η., ούτε στον Εργοτέλη. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, να μην βιαστεί να κρίνει και να νομίζει ότι από την πρώτη μέρα η ομάδα θα κερδίζει εύκολα. Θέλει υπομονή από όλους".