Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 29' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα που αιφνιδίασε τον Καρατζιοβαλή. Νωρίτερα, στο 24', ο Μακρής είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αντιδράσει με επιτυχία και να απειλήσει σοβαρά με ισοφάριση. Έτσι το παιχνίδι έφτασε στις καθυστερήσεις, όπου ο Ρέγες που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ.
Στις εξέδρες του γηπέδου της Κατερίνης, βρέθηκε και ο νέος ιδιοκτήτης των Δραμινών, Θανάσης Σάμιος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Πέντα (93' Κοντέων), Φρέντερικς (60' Γκουγκουλιάς), Θάνος (87' Ρέγες).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Πακάλτσης, Ρομπίνιο, Μαχαιρούδης, Γκίκας, Τσιμπλίδης (46' Μπαξεβανίδης), Βαν Ες, Χλωρός, Πινδώνης (67' Τρελλόπουλος), Γαλακτερός (82' Άγγος).
Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: