Δεν... μασάει ο ΟΦΗ από τα προβλήματα και συνεχίζει να δαγκώνει!

Παρά τα τεράστια διοικητικά προβλήματα, ο ΟΦΗ αποδεικνύεται πραγματικός μαχητής και με το 2-0 στο Αίγιο παραμένει σε τροχιά ανόδου. Χωρίς νικητή αλλά με... επεισόδια το Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Τι και αν τα προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο είναι βουνό για τον ΟΦΗ και οι προσφυγές σκάνε η μία μετά την άλλη; Η ομάδα της Κρήτης παρουσιάζεται επτάψυχη και συνεχίζει να κερδίζει τις μάχες εντός γηπέδου, με το τελευταίο "θύμα" της να είναι ο Παναιγιάλειος τον οποίο νίκησε με 2-0.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους "ασπρόμαυρους" στο 40' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ ο Δημήτρης Μάνος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με γκολ πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Στο έτερο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Football League, οι Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας έμειναν στο 1-1, με την αναμέτρηση να στιγματίζεται ωστόσο από επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου πριν την πρώτη σέντρα, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 1-1 (56' Χασομέρης / 85' Μπαϊκαρά)

Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-2 (40' Κουτσιανικούλης, 84' Μάνος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK