Δεν παίρνει εισιτήρια στην Κόρινθο

Η επίσημη ενημέρωση που προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει ότι η "Ένωση" δεν προτίθεται να πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής (31/5) απέναντι στην Παναχαϊκή στο γήπεδο της Κορίνθου.

Δεν παίρνει εισιτήρια στην Κόρινθο
INTIME SPORTS

Αυτή είναι μία τακτική που ακολουθεί αρκετά συχνά η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, ωστόσο αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να βρεθούν φίλοι της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής.

Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα η οποία έχει συνηθίσει να αγωνίζεται μπροστά σε άδειες εξέδρες καθώς μεγάλη μερίδα του κόσμου της την έχει εγκαταλείψει λόγω ορισμένων ενδοοικογενειακών ζητημάτων με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια. Ειδικά μετά τη μετακόμιση της πατρινής ομάδας στην Κόρινθο, η Παναχαϊκή απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τον κόσμο της Πάτρας, κάτι που ενδεχομένως να φέρει λίγο κόσμο στις εξέδρες την Κυριακή.

Δεδομένου του έντονου "κιτρινόμαυρου" στοιχείου στην Κόρινθο και στις γύρω περιοχές είναι αρκετά πιθανό να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο αρκετοί μεμονωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι θέλουν να δουν την ομάδα τους και να τη χειροκροτήσουν για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πάντως ο βαθμός επικινδυνότητας του ματς είναι αρκετά χαμηλός, αν λάβει κανείς υπόψη ότι και στον αγώνα του πρώτου γύρου στην κανονική διάρκεια που έγινε κάτω από ένα τεταμένο κλίμα, στις εξέδρες δε συνέβη το παραμικρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK