Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης, "χόρεψε" στον πάγο ο ΟΦΗ

Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Παναιγιάλειο τελικά ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Σε ένα γήπεδο... παγοδρόμιο ο ΟΦΗ έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά την ήττα του στην Καλλιθέα ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου ήθελε πάση θυσία την νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιγιάλειο για να διατηρηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις. Κάτι που το κατάφερε τελικά με 2-1, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά.

Το σκορ άνοιξε ο Νίκος Καράμπελας στο 30' μετά από κεφαλιά πάσα του Τζεμπούρ, αλλά η ομάδα του Αιγίου έφερε το ματς στα ίσα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Απόστολος Στίκας στο 42' έκανε το 1-1, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για χέρι του Ρότα.

Στην επανάληψη οι "κίτρινοι" ανέβηκαν, πίεσαν και εντέλει βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Μιλούνοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 67' μετά από ασίστ του Καπνίδη.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Στο παγωμένο "Γεντί Κουλέ" ο ΟΦΗ πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και θα μπορούσαν να φύγουν με αποτέλεσμα από την Κρήτη, αλλά ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Δερμιτζάκης, βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βουό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια και στη συνέχεια ο ΟΦΗ έχανε τη μία φάση μετά την άλλη. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα μιλήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο Πανσερραϊκός θα σκοράρει σε κάποια από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, τελικά ο Χαντί "κλείδωσε" τη νίκη για τον ΟΦΗ στο 78' γράφοντας το 2-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Καλλονή - Κισσαμικός 1-1

Απόλλων Σμύρνης - Αχαρναϊκός 3-1

Πανελευσινιακός - Αιγινιακός 0-1

Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-1

Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας (αναβολή)

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-0

Άρης - Παναιγιάλειος 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK