Απειλεί με αποχώρηση ο Εργοτέλης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Football League αφήνει ο Εργοτέλης μέσω δήλωσης του Δημήτρη Παπουτσάκη, ο οποίος κάνει λόγο για μια λίγκα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Απειλεί με αποχώρηση ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Το πρόσφατο περιστατικό με τους τραυματιοφορείς στο ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΛ δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Κρητικούς, οι οποίοι απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League, μέσω δήλωσης του Δημήτρη Παπουτσάκη.

Αναλυτικά:

"Συμπληρώνεται σχεδόν μια δεκαετία ενασχόλησης της οικογένειάς μου με τον χώρο του ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση δεν μπήκαμε σε διαδικασία προσωπικών αντιπαραθέσεων. Πορευτήκαμε και συνεχίζουμε πορευόμαστε με εμπιστοσύνη στις διαπροσωπικές σχέσεις και με στόχο την αγαστή συνεργασία με τους επίσημους φορείς, τα αρμόδια όργανα, καθώς και τους αντιπάλους μας εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι θα σιωπούμε ενώπιον καταστάσεων που πλήττουν το Σωματείο μας . Όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου δεν αδικούν απλώς τον Εργοτέλη, αλλά πλήττουν την ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ειδικά τις τελευταίες μέρες γελοιοποιείται διεθνώς.

Η -έστω και καθυστερημένη- ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για το κωμικοτραγικό περιστατικό με θύμα τον ποδοσφαιριστή μας, Λεονάρντο Κούτρη, δίνει το στίγμα για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν ήταν, όμως, μόνο εκείνο το συμβάν. Η αντιμετώπιση του Εργοτέλη από τη διαιτησία όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και σε αρκετές έως τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκαλεί αισθήματα προβληματισμού, θλίψης, έως και οργής.

Εντός της εβδομάδας θα καταθέσω προσωπικώς στην ΚΕΔ/ΕΠΟ υπόμνημα, που θα συνοδεύεται από τηλεοπτικό υλικό μα τα αντίστοιχα στιγμιότυπα.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε θεμιτό μέσο, να υπερασπιστούμε όσους την εκφράζουν και να αναδείξουμε την αδικία με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη κι αν χρειαστεί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, να αποχωρήσουμε από ένα πρωτάθλημα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέταξαν από το φορείο παίκτη του Εργοτέλη

Όταν οι τραυματιοφορείς τα κάνουν "μαντάρα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK