Με Βέλιτς στον πάγκο ο Εργοτέλης

Το "τιμόνι" του Εργοτέλη ανέλαβε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Με Βέλιτς στον πάγκο ο Εργοτέλης
Βέλιτς-Εργοτέλης

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ανέλαβε τα "ηνία" της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη στη Football League, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ την Τετάρτη.

Ο 49χρονος Βόσνιος θα βρεθεί στην 4η ομάδα της καριέρας του ως προπονητής, έχοντας προηγηθεί η υπηρεσιακή θητεία στον Παναθηναϊκό το 2006, η περίοδος στον Λεβαδειακό το 2003 και η Επισκοπή τον φετινό Ιανουάριο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη. Μετά από τις προσεγγίσεις στο πρόσφατο παρελθόν, φέτος θα συνεργαστούμε με τον Εργοτέλη. Είναι μία διαφορετική κατάσταση για την ομάδα να αγωνίζεται στη Β' Εθνική, καθώς έχει καθιερωθεί και ανήκει στην Α' κατηγορία", δήλωσε αρχικά ο Βέλιτς, ο οποίος ως παίκτης είχε περάσει ξανά από το Ηράκλειο από το 1992 μέχρι το 1995 για λογαριασμό του ΟΦΗ.

"Γι’ αυτό το στόχο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί, από την πρώτη μέρα, ώστε να δημιουργήσουμε όσο περισσότερες κατάλληλες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος. Αυτό που υπόσχομαι από την πλευρά μου είναι περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια".

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάσμινκο Βέλιτς για τον επόμενο ένα χρόνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK