Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σταύρος Λαμπράκης στο Contra.gr

Ο επίλεκτος μέσος Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο "άνθρωπος για όλες τις δουλειές" Σταύρος Λαμπράκης μιλούν στο Contra.gr για την επάνοδο του Εργοτέλη στη Super League, τη συμβολή του Σίνισα Γκόγκιτς και τη, μέχρι πρωίας, φιέστα της Τρίτης.

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σταύρος Λαμπράκης στο Contra.gr

Μπουχαλάκης: "Δικαίωση για την Κρήτη"

Ως μια ευκαιρία να αναδειχθούν τα ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου βλέπει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης το γεγονός ότι η νέα Super League θα έχει τρεις εκπροσώπους από τη μεγαλόνησο. Ο άσος του Εργοτέλη, εξάλλου, μίλησε για τις προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και το "τρικούβερτο" γλέντι για την άνοδο.

- Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο μετά το χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη, τον υποβιβασμό και τις αποχωρήσεις τόσων βασικών. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

"Προσωπικά έβλεπα ότι ήταν μια ευκαιρία για να αναδειχθούν όλα τα παιδιά. Ήμασταν μία νέα ομάδα, μία παρέα που μπορούσε να δείξει τις δυνατότητές της".

- Ποια ήταν η συμβολή του Σίνισα Γκόγκιτς στην άνοδο;

"Μας έκανε ομάδα. Του άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα κι αν χάναμε μακριά από το Ηράκλειο, όλοι οι αντίπαλοι έλεγαν ότι ο Εργοτέλης ήταν το καλύτερο σύνολο που πέρασε από την έδρα τους".

- Του χρόνου θα υπάρχουν τρεις κρητικές ομάδες στη Super League.

"Νιώθω χαρά και πιστεύω ότι είναι μία δικαίωση για την Κρήτη. Υπήρχαν πολλά ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου που χάθηκαν. Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια ευκαιρία ανάδειξης αρκετών παιδιών".

- Σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό;

"Σε προχωρημένο. Εκτός απροόπτου τώρα που θα έρθω στην Αθήνα με την εθνική, θα επέλθει συμφωνία".

- Η Κρήτη φημίζεται για τα γλέντια της. Πώς τα περάσατε στη φιέστα;

"Άστα. Κοιμηθήκαμε στις 7 το πρωί! Ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε ρακές..."

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σταύρος Λαμπράκης στο Contra.gr

Λαμπράκης: "Το πνεύμα του κ. Απόστολου ήταν μαζί μας"

Κανένα μέλος του Εργοτέλη δεν παρέλειψε να αφιερώσει την άνοδο στον Απόστολο Παπουτσάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που τον ανέβασε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Πόσο μάλλον ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος βρίσκεται στους κόλπους της ομάδας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

- Η εφετινή πορεία του Εργοτέλη προκάλεσε το θαυμασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων μετά από το δύσκολο καλοκαίρι του 2012;

"Το κλειδί της σεζόν ήταν το καλό κλίμα. Από αυτό το δύσκολο καλοκαίρι βγήκαμε δυνατοί και είχαμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Διαθέταμε μία καλή ομάδα με ισορροπία. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι ήταν μαζί μαςτο πνεύμα του κ. Απόστολου".

- Έχετε πάρει αποφάσεις αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας και το ρόστερ;

"Δεν έχουμε κουβεντιάσει ακόμα γιατί προηγούνται κάποιες διαβουλεύσεις που θα γίνουν με σκοπό να σχεδιαστεί το νέο διοικητικό μοντέλο. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα".

- Δυο λόγια για τη φιέστα στο Μαρτινέγκο;

"Ήταν μία ωραία γιορτή που την απόλαυσαν οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι που έδωσαν το "παρών". Υπήρχαν, μάλιστα, και πολλά μικρά παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK