Τίτλοι τέλους: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Εργοτέλης

Δεν αποφεύχθηκε τελικά το μοιραίο για τον Εργοτέλη, αφού μετά από συνάντηση της διοίκησης που έγινε το πρωί της Τρίτης (19/1) αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League, εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της.

Τίτλοι τέλους: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Εργοτέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O αγώνας κόντρα στα Τρίκαλα (1-1) το βράδυ της Δευτέρας (18/1) όπως φαίνεται ήταν και ο τελευταίος για τον Εργοτέλη στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά από συνάντηση της διοίκησης της κρητικής ΠΑΕ που έγινε το πρωί της Τρίτης (19/1) δεν βρέθηκε λύση κι έτσι η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, στο συμβούλιο που έγινε, μεταφέρθηκε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη, το ενδιαφέρον άλλου παράγοντα για να αναλάβει την ομάδα, ο οποίος όμως έθετε ως προϋπόθεση να "καθαρίσουν" τα υπάρχοντα χρέη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τον κ. Παπουτσάκη ο οποίος θέλει να απεμπλακεί άμεσα από το σύλλογο.

Έτσι στην προπόνηση των Κρητικών που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (19/1) θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση στους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια θα λυθούν άμεσα.

Ο Εργοτέλης λοιπόν μετά από 14 χρόνια παρουσίας του στο προσκήνιο, θα αποχωρήσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες και η ΠΑΕ θα οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Το μόνο που απομένει πλέον είναι και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK