Υποβιβασμός και από το Εφετείο για Εθνικό και Ιωνικό

Καταδικαστική ήταν τόσο για τον Εθνικό όσο και για τον Ιωνικό η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς δεν αναίρεσε την ποινή υποβιβασμού που είχε πρωτοδίκως επιβληθεί σε αμφότερους, μετά τις καταγγελίες της Αναγέννησης Καρδίτσας για την παράνομη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο β' γύρο του πρωταθλήματος της Football League.

Υποβιβασμός και από το Εφετείο για Εθνικό και Ιωνικό

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς, η Επιτροπή Εφέσεων:

1. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ–ΑΟ ΜΑΝΗΣ και του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΗΡΟΥΝΙΑ κατά της υπ' αριθμ. 276/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ' ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ' ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και του Προέδρου ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ κατά της υπ' αριθμ. 277/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ' ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.

3. Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 270/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 (είχε επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ). Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση και απαλλάσσει από κάθε κατηγορία την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK