Έχασε τη "μάχη" με τον θάνατο ο Θεοδωρίδης

Θρήνος στην οικογένεια του Πανσερραϊκού καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική, έχασε τη "μάχη" με τον θάνατο.

Έχασε τη "μάχη" με τον θάνατο ο Θεοδωρίδης

Το πρωί της Πέμπτης (04/04) ο οργανισμός του δεν άντεξε και απεβίωσε. Όλα είχαν ξεκινήσει από μία λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία χειροτέρεψε και οδήγησε τον Πέτρο Θεοδωρίδη στον θάνατο.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1947. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Θεοδωρίδης άρχισε να ασχολείται ενεργά με την ΠΑΕ Ηρακλής σε διάφορα πόστα, μέχρι την αποχώρησή του το 2000. Με τη ΠΑΕ Πανσερραϊκός ασχολήθηκε τα τελευταία 9 χρόνια, από τον Ιούλιο του 2004 όταν πήρε τη σκυτάλη από τον Σπύρο Κούτλα. Διετέλεσε δε και πρόεδρος της ΕΠΑΕ τη σεζόν 2007-08.

Έργα και ημέρες

Ως πρόεδρος του Ηρακλή είδε τον "γηραιό" να τερματίζει στην 3η θέση του πρωταθλήματος το 1984. Έναν χρόνο αργότερα ο Ηρακλής αναδείχτηκε Κυπελλούχος Βαλκανίων επικρατώντας σε διπλό τελικό της Άργκες Πιτέστι. Το 1987 ο Ηρακλής έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (ηττήθηκε από τον ΟΦΗ).

Ως ηγέτης του Πανσερραϊκού, κατάφερε να επαναφέρει τη μακεδονική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2008-09 μετά από 16 χρόνια. Την επόμενη χρονιά ο Πανσερραϊκός έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου (αποκλείστηκε από την ΑΕΚ) έχοντας αποκλείσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2010-11 μέσω των μπαράζ ανόδου ο Πανσερραϊκός κέρδισε και πάλι τον προβιβασμό του στη Super League.

Η ανακοίνωση FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια.

Η Διοργανώτρια αποφάσισε σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, η Διοργανώτρια να παραμείνει κλειστή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK