Φέρτε έναν επιθετικό στον Άρη

Ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή χρειάζεται ο Άρης, ο οποίος έδειξε κόντρα στον ΑΕ Καραϊσκάκης πρόβλημα στο σκοράρισμα, μένοντας στο 0-0.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁÑÁÉÓÊÁÊÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁÑÁÉÓÊÁÊÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδι, ενώ σε αυτά μετράει και τρεις ισοπαλίες με 0-0. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης μπορεί να είναι πρώτος στη Football League όμως χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση προκειμένου η ομάδα να αντέξει μέχρι το φινάλε στην κορυφή και να πάρει τελικά την άνοδο.

Κόντρα στον ΑΕ Καραϊσκάκης εντός έδρας για την 12η αγωνιστική ήταν πολύ κακός και η εικόνα του ήταν προβληματική από τη μέση και μπροστά, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Σίγουρα έκανε καλή εμφάνιση και ο κίπερ των φιλοξενούμενων, Μέλκας, όμως ο Άρης θα έπρεπε να είχε βρει έναν τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να πάρει τη νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Άρης:Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (Μιλούνοβιτς 63'), Πλατέλλας, Ντούνης (Μπαργκάν 67'), Λώττας (Μουμίν 59'), Διαμαντόπουλος

ΑΕ Καραϊσκάκης:Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (Ψιάνος 70'), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (Νικολόπουλος 83'), Μακρίδης (Κυριάκης 76')

News 24/7

24MEDIA NETWORK