ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-1 (VIDEOS)

Υπό το βλέμμα περίπου 2.000 φιλάθλων, οι 100 εκ των οποίων ήταν υποστηρικτές των φιλοξενούμενων, η ΑΕΛ και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην AEL FC Arena.

ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-1 (VIDEOS)

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη και την κακή ημέρα που βρέθηκαν τα χαφ της ΑΕΚ, παίρνοντας το προβάδισμα στο 42ο λεπτό με υπέροχο πλασέ του Νταβίντ Βερντού, έπειτα από λάθος του Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο.

Παρά τη μέτρια εμφάνιση των πρώτων 45 λεπτών, πάντως, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Μάρκο Ντούνη (26') και Μάρκο Ζόριτς (37'). Στον αντίποδα, εκείνοι του Ιβάιλο Πέτεβ, εκτός από το γκολ, απείλησαν στο 39' με τον Νταβίντ Μάιντζ.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μερίδα οπαδών της ΑΕΛ επιτέθηκε στον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος αντέδρασε και, μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε σε πολλά μέρη του γηπέδου, χωρίς ωστόσο να διαρκέσει για πολλή ώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, που δεν απαρνήθηκε το 4-2-3-1, βελτίωσε την απόδοσή της και χάρη στο γκολ του νεοεισελθόντα Ανδρέα Βλαχομήτρου (στο 56' με πλασέ, έπειτα από κλέψιμο του Ντούνη και ασίστ του Αμπλάιγ Φαγέ), απέφυγε την ήττα στην Λάρισα. Ο 17χρονος εξτρέμ, μάλιστα, έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 59' και το 70'.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Αθανασόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας (81' Τσεμπερίδης), Τζούνιορ, Μάιντζ (77' Μπιλά), Βερντού (83' Γκούρτσας), Περίκο (74' Πινδώνης), Τσιλιγκίρης (83' Δεινόπαπας).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης (46' Βούρας), Γεωργέας (71' Μπακάκης), Πεταυράκης (64' Γιαννούτσος), Σαρρής, Σβάρνας (57' Ρόβας), Κορδέρο (64' Κυριαζής), Φαγέ (57' Τζανετόπουλος), Ντούνης (71' Ντούνης), Τζάθας (46' Βλαχομήτρος), Ζόριτς (71' Γροντής), Ντακόλ (64' Καρβουνίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK