Ο Αγροτικός Αστέρας σόκαρε τον Εργοτέλη, στη 2η θέση τα Τρίκαλα

O Εργοτέλης βρέθηκε να χάνει 45 δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Παγκρήτιο. Νίκη για την Καλλιθέα και για τα Τρίκαλα που πέρασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League.

Ο Αγροτικός Αστέρας σόκαρε τον Εργοτέλη, στη 2η θέση τα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Χειρότερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Εργοτέλης, ο οποίος 45 δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα βρέθηκε να χάνει με 1-0. Με το... καλησπέρα, ο Οικονόμου πήρε την μπάλα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Μάλιστα, στο 12' οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Γέσιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Γιάντση, βάζοντας δύσκολα στους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι, μετά το αρχικό... σοκ προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που τελικά δεν έγινε. Η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 81' με κεφαλιά του Ίνιατς έπειτα από κόρνερ του Μπουρσέλη. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Σταύρου Λαμπράκη επιχείρησαν την ισοφάριση, αυτή δεν ήρθε ποτέ και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Εργοτέλης:Αθανασίου, Στεφάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού, Κ. Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος, Δωματάς, Παμλίδης.

Αγροτικός Αστέρας:Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης, Οικονόμου, Καραμπάς, Γέσιτς.

Τρίκαλα - Xανιά 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 2-1 των Χανίων και ανέβηκαν ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας της Football League, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα αφού ούτε ιδιαίτερες φάσεις είχαμε, ούτε γκολ.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 59' ο Στεφάνοβιτς με πλασέ, ενώ στο 71' ο Κουσκουνάς βρήκε τετ-α-τετ με τον Ριζογιάννη και έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με εκτέλεση φάουλ του Μασάδο.

Τρίκαλα:Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες.

Χανιά:Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Ν. Νύκταρης, Σαΐν, Μπουζούκης, Σταματής, Λίτα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός5-1

(24', 45' Ντεπέτρις, 37' Γουόρντεν, 73' πεν. Λεόν, 91' Τσιλιγκίρης - 44' Μπλάνκο)

Κέρκυρα - Λαμία3-2

(31' πεν. Γκομές, 45' πεν. Κόντος, 72' Φάμπιο- 18' Πίντο, 24' Νατσιόπουλος)

Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος1-0

(89' Φουρτάδο)

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Απόλλων - Κισσαμικός1-0

(68' Κρητικός)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός1-0

(89' Τσίτας)

Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-1

(68' Χατζής - 90+7' Ξενοδόχοφ)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

ΑΟ Τρίκαλα - ΑΟ Χανιά 2-1

(59' Στεφάνοβιτς. 71' Κουσκουνάς - 90' Μασάδο)

Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας 1-2

(81' Ίνιατς - 1' Οικονόμου, 12' Γέσιτς)

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα 0-3

(24' Φράγκος, 57' Μασένα, 91' Προκς)

Το LIVE των αγώνων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK