Ακάθεκτη η Κέρκυρα, πήρε βαθμό η Ελευσίνα

Η Κέρκυρα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την Super League, επικρατώντας με 2-0 του Αχααρναϊκού. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0 του Πανελευσινιακού, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει βαθμό. Ισοπαλίες σε Καρδίτσα και Άιγιο.

Ακάθεκτη η Κέρκυρα, πήρε βαθμό η Ελευσίνα

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός 2-0

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδό της στη Super League ήρθε η Κέρκυρα, η οποία αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά επικράτησε με 2-0 του Αχαρναϊκού. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Κόντος ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός ήταν... μουδιασμένος και δεν μπορούσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα οι Φαίακες να πετύχουν και 2ο γκολ με τον Αρναρέλλη στο 56ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ για ένα ακόμη "τρίποντο" της Κέρκυρας.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς (68' Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (83' Μακρίδης), Μπαλντοβαλίεφ (71' Γεωργακόπουλος).

Αχαρναϊκός: Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωϋσιάδης, Χριτοφιλέας, Εμέκα, Παπατόλιος (68' Μπέλιτς), Αναστασίου (60' Παγώνης), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς (53' Καλογερόπουλος).

Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός 2-2

Ένα πολύ ωραίο ματς είδαμε στις Σέρρες ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με γκολ των Τριανταφυλλάκου στο 26' και Καψάλη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα από την Ελευσίνα που "καιγόταν" για βαθμούς όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο 56' μείωσε σε 2-1 χάρη σε τρομερό σουτ του Γιαννιτσάνη, ενώ στο 67' ο ίδιος παίκτης με νέο ωραίο σουτ έγραψε το 2-2 που έμεινε και μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Κιόσε (34' λ. τρ. Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86' Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57' Ρούτσης).

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85' Δημόπουλος), Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46' Βαϊσχάιμερ).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Απριλίου

ΑΕΛ - Καλλιθέα 1-0 (18' Βαρέλα)

Κυριακή 3 Απριλίου

Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός 2-2

(26'Τριανταφυλλάκος,45+3'Καψάλης - 56', 67'Γιαννιτσάνης)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά 0-0

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός 2-0

(45' Κόντος, 56' Αρναρέλλης)

Παναχαϊκή - Λαμία ΑΝΑΒΟΛΗ

Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας 2-2

(6'Λινάρδος,49'Σανδραβέλης -20'Τσεμπερίδης,71' Διαμαντόπουλος)

Εργοτέλης - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου

ΑΟ Τρίκαλα - Ζάκυνθος

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK