Η ΑΕΛ των 10 παικτών "άλωσε" την Πάτρα, μοιρασιά στην Ριζούπολη

Το αριθμητικό μειονέκτημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν εμπόδισε την ΑΕΛ να βάλει τρία γκολ, να επικρατήσει 3-2 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και να αποκτήσει ελπίδες για την άνοδο. Μοιρασιά στην Ριζούπολη.

Η ΑΕΛ των 10 παικτών "άλωσε" την Πάτρα, μοιρασιά στην Ριζούπολη
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έμειναν οι περίπου 2.500 φίλαθλοι, ενώ εκείνοι της ΑΕΛ έχουν έναν επιπλέον λόγο για να είναι χαρούμενοι, καθώς η ομάδα τους πήρε μια παλικαρίσια νίκη με 3-2. Ο Πίντο κατέγραψε αρκετές τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έμελλε να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Λεωνίδα Κυβελίδη στο 45ο λεπτό (απόρροια της παράβασης ήταν η αποβολή του Μανώλη Αποστολίδη). Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 50' με σουτ του Μίλαν Μπόγιοβιτς, η Παναχαϊκή ανέκτησε το προβάδισμα με εντυπωσιακή μακρινή προσπάθεια του Χρήστου Κοντοχρήστου στο 59' και ο πολύπειρος Κώστας Νεμπεγλέρας ισοφάρισε εκ νέου στο 63'. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, όμως ο νεοεισελθών Δημήτρης Γιάντσης εκμεταλλεύθηκε μία σέντρα του Θανάση Πινδώνη στο 87' και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους "βυσσινί" με σουτ εντός περιοχής.

Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης).

Η ΑΕΛ των 10 παικτών "άλωσε" την Πάτρα, μοιρασιά στην Ριζούπολη
INTIME SPORTS

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου, σε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο καλές φάσεις κατέγραψε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στο πρώτο ημίχρονο (στο 38' με Δημήτρη Σουάνη, στο 41' με Ιγκόρ Ανγκούλο), μία εκείνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (στο 42' με τον Κλάρενς Μπιτάνγκ). Προς το φινάλε, το τέμπο αυξήθηκε και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με συνέπεια αμφότεροι οι μονομάχοι να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Το σουτ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο 84ο λεπτό πέρασε άουτ, εκείνο του Φίλιππου Σκοπελίτη στο 86ο αποκρούστηκε δύσκολα από τον Δημήτρη Ταΐρη, ενώ στον αντίποδα, η κοντινή προσπάθεια του Χρήστου Τζιώρα στις καθυστερήσεις σταμάτησε πάνω στη γραμμή χάρη στον Δημήτρη Ρίζο.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο (57' Φαρινόλα), Λαγός (62' Καραδέμητρος), Τζιώρας.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς (88' Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης (75' Σκοπελίτης), Μπαλντοβάλιεβ (60' Διαμαντόπουλος).

Διαβάστε ακόμη:

"Διπλό" του Αγροτικού Αστέρα στην Ζάκυνθο, νίκες για Καλλιθέα, Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο

Ηρακλής - ΑΕΚ 2-1

Το live των αγώνων

17:23
Καλωσήρθατε στο live των αναμετρήσεων Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή-ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off της Football League.
17:47
Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο, Σουάνης, Ανγκούλο, Λαγός, Τζιώρας.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς, Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης, Μπαλντοβάλιεβ.
17:49
Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης, Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο, Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς.
18:03
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου: Ο Κύργιας ανέβασε πυρετό και την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής.
18:03
Σέντρα στις αναμετρήσεις.
18:07
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (2ο λεπτό): Κεφαλιά του Κάργα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.
18:14
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (3ο λεπτό): Σουτ του Πίντο, μπλοκάρει ο Γεωργακόπουλος.
18:15
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου: Καμία αξιόλογη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο.
18:22
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (12ο λεπτό): Σουτ του Πίντο, η μπάλα άουτ.
18:24
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (20ό λεπτό): Σουτ του Μπουντόπουλου, η μπάλα άουτ.
18:31
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (22ο λεπτό): Σουτ του Γιαλούση, η μπάλα πολλά μέτρα άουτ.
18:37
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου: Τέσσερις κίτρινες σε 33 λεπτά.
18:37
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (30ό λεπτό): Σέντρα του Κοντοδήμου, η κεφαλιά του Πίντο είναι άστοχη.
18:44
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (38ο λεπτό): Γυριστό σουτ του Σουάνη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Βόλου.
18:44
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (37ο λεπτό): Σουτ του Μπόγιοβιτς, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
18:51
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (42 λεπτό): Σουτ του Μπιτάνγκ εκτός περιοχής, ο Ταΐρης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
18:52
ΓΚΟΛ! Παναχαϊκή-ΑΕΛ 1-0 (45ο λεπτό): Ο Αποστολίδης ανατρέπει εντός περιοχής τον Στεργίδη και αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη, ενώ ο Κυβελίδης ευστοχεί από την άσπρη βούλα.
18:53
Ημίχρονο:

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναχαϊκή-ΑΕΛ 1-0
19:09
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο σε Πάτρα και Ριζούπολη.
19:18
ΓΚΟΛ! Παναχαϊκή-ΑΕΛ 1-1 (50ό λεπτό): Ο Νεμπεγλέρας δίνει στον Σερζίνιο, εκείνος τροφοδοτεί με το κεφάλι τον Μπόγιοβιτς, ο οποίος ισοφαρίζει με σουτ.
19:24
ΓΚΟΛ! Παναχαϊκή-ΑΕΛ 2-1 (59ο λεπτό): Μακρινό σουτ του Κοντοχρήστου, ο Πατσιογεώργος δεν μπορεί να αντιδράσει.
19:31
ΓΚΟΛ! Παναχαϊκή-ΑΕΛ 2-2 (63ο λεπτό): Σέντρα του Καρανίκα, ο Νεμπεγλέρας ισοφαρίζει με σουτ.
19:31
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου: Οι συνεχόμενες αλλαγές δεν έχουν επιτρέψει στις ομάδες να βρουν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.
19:46
Παναχαϊκή-ΑΕΛ (82ο λεπτό): Ο Μπόγιοβιτς βγαίνει στην κόντρα και σουτάρει, αλλά ο Γεωργακόπουλος σώζει την Παναχαϊκή.
19:47
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (84ο λεπτό): Σουτ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.
19:50
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (86ο λεπτό): Τρομερό σουτ του Σκοπελίτη, ο Ταΐρης αποκρούει με δυσκολία.
19:51
ΓΚΟΛ! Παναχαϊκή-ΑΕΛ 2-3 (87ο λεπτό): Έπειτα από σέντρα του Πινδώνη, ο νεοεισελθών Γιάντσης δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΛ, η οποία σημειώνει τρία γκολ με 10 παίκτες και βρίσκεται αγκαλιά με μία σπουδαία νίκη!
19:55
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (92ο λεπτό): Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα! Ο Ρίζος αποκρούει στη γραμμή την κοντινή προσπάθεια του Τζιώρα.
19:58
Τελικό: Παναχαϊκή-ΑΕΛ 2-3
19:59
Τελικό: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
19:59
Σας ευχαριστούμε που απολαύσατε μαζί μας τις αναμετρήσεις της ημέρας. Καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK