Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου στο Μενίδι και εξασφάλισε την παραμονή στη Football League, ενώ αναλόγως έπραξε και ο Αγροτικός Αστέρας με το θριαμβευτικό 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ζωντανή η Καλλιθέα, πλησιάζει στο στόχο η Ζάκυνθος.

Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

Καταιγιστικός ήταν ο Αχαρναϊκός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Μενιδίου με τον Παναιγιάλειο και το τελικό 2-1 φαντάζει λίγο, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι εξασφάλισε την παραμονή. Έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο Ιβάν Γέσιτς άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στο 22' και ο Βασίλης Ταμπάκης διπλασίασε το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά στο 26'. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, είχαν δοκάρι με στραβοκλωτσιά του Παναγιώτη Ζώνα στο 45ο λεπτό και απλώς μείωσαν με δυνατό σουτ του Άνχελ Πις στο 83ο.

Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Εμέκα, Καλογερόπουλος (68' Σκαθαρούδης), Νιάρος, Ίλιεβ, Αθανασίου (81' Παπαδόπουλος), Γέσιτς (90' Χριστόπουλος), Ταμπάκης.

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Μπαλτιμάς, Σπίνουλας (75' Γκοτσούλιας), Ιωάννου (46' Σταμόγιαννος), Τζημογιάννης, Ρουμπουλάκου, Μωϋσίδης, Πις, Νάστος, Μπουρλάκης (59' Διαμαντόπουλος), Σκαρτσίλας, Σεχολάρι.

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής παρέμεινε η Καλλιθέα, η οποία εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Παναιγιάλειου και επικρατώντας 3-1 της Επισκοπής τον έπιασε στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Το ξεκίνημα της ομάδας του Νίκου Παντέλη ήταν εντυπωσιακό, αφού ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια, ο Χρήστος Αριανούτσος είχε δοκάρι με φάουλ στο 18' και ο Διονύσης Μπέλης διπλασίασε το προβάδισμα στο 19' με πλασέ. Το γκολ του Δημήτρη Σταμόπουλου στο 54' αποδείχθηκε σημαντικό για τους τυπικά γηπεδούχους, αφού ο Βασίλης Πάλλας μείωσε στο 63' και ο Γιάννης Δρακάκης έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες (η μία ήταν το δοκάρι στο 68') για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο τους.

Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Γιαννίτσης, Παγώνης, Τσώνης, Αριανούτσος, Αρναρέλλης (56' Σταματάκος), Ρουσάκης (60' Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Τσίπρας, Μπέλης (73' Κατσικογιάννης), Τσίτας.

Επισκοπή (Βέλιτς): Κελαϊδής, Νικολακάκης, Παπαδήμας, Πετράκος (46' Βουτσιώτης), Πιθαρούλης, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Δρακάκης, Νικόλτσης (46' Σπανουδάκης, 73' Βλαβιανός), Πάλλας.

Ο Ηρακλής Ψαχνών βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά χάρη στη σπουδαία νίκη του επί της Ερμιονίδας στο Κρανίδι με 1-0, δεν έχασε τις μαθηματικές ελπίδες για παραμονή. Οι δύο αντίπαλοι κατέγραψαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο (οι φιλοξενούμενοι με τον Γιώργο Πουλάκο στο 17', οι γηπεδούχοι στο 45' με τον Γιάννη Δωματά), ενώ στο δεύτερο η ομάδα της Εύβοιας απέφυγε την παραβίαση της εστίας της στο 47' (η κεφαλιά του Σουλεϊμάν Όμο πέρασε λίγο άουτ), προτού ο Σαντίκ Μπαλαράμπε σημειώσει το μοναδικό γκολ με σουτ εντός περιοχής στο 65ο λεπτό.

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Μηλιώτης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Όμο, Συμελίδης (46' Στάικος), Τσακόν (74' Ταπέ), Κιοσές, Δωματάς (62' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών (Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Τσιμότζι, Νικολίτσης (50' Ενρίκο), Μάκο, Πολίτης, Ίβκοβιτς (30' Γουόρντεν), Πουλάκος (62' Μπαλαράμπε).

2ος όμιλος

Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς επιβλήθηκε 5-0 και εξασφάλισε πανηγυρικά την παραμονή. Ο Πλάτων Καρακατσάνης έκανε την αρχή στο 3ο λεπτό με σουτ, ο Πάτο διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 8ο με πέναλτι και όταν ο Θανάσης Σάββας δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (στο 18'), η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε μόλις στο 33' με φάουλ του Στράτου Χιντζίδη (η μπάλα κόντραρε στο τείχος), ενώ ο Αλεξάντερ Μίλιτς χρίστηκε σκόρερ στο 51' και ο Περικλής Βελλίνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 66'.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς, Χιντζίδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Καρακατσάνης (63' Θεοδωρίδης), Καθάριος (57' Βελλίνης), Μίλιτς, Πάτο (75' Αθανασιάδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Φωτιάς (71' Κουλίδης), Γκουγκούδης, Μίχος, Νίκιτς, Μαυριάς (56' Σαΐν), Τζέκος, Πέεφ.

Υπό το βλέμμα περίπου 700 φίλων της, η Ζάκυνθος έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου στα τελευταία λεπτά με 2-0 και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Ο Φράνκο Ότα σημάδεψε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού στο 28ο λεπτό, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα των δύο ημιχρόνων κύλησε χωρίς συγκινήσεις. Το δίλεπτο 80'-82' αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού αρχικά ο Γιάννης Στεργιανός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και εν συνεχεία ο Γιάννης Τσόπελας, έπειτα από κεφαλιά του Νίκολα Κρισμάρεβιτς, άνοιξε το σκορ με σουτ. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν απειλήθηκαν, τουναντίον έβαλαν και δεύτερο γκολ στο 93' με πλασέ του Καμίλ Κρολ.

Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Καλλιβωκάς, Στασινόπουλος, Τσόπελας, Νόνης, Ουνγιαλίδης (64' Βυθούλκας), Οικονόμου (4' Μπλέτσας), Ευθυμιάδης (75' Πλαβούκος), Κρισμάρεβιτς, Βαρέλα, Κρολ.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Παληγεώργος (71' Δημητρίου), Ντατίδης, Ότα (70' Γκούρτσας), Γεωργίου, Ποκόνγκ (62' Κυριάκος), Αλεξίου.

Διαβάστε ακόμη:

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 3-3

Στη Super League και τυπικά ο Ηρακλής, η ΑΕΛ σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου

Το live των αγώνων

17:31
Καλωσήρθατε στο live των αναμετρήσεων για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ της Football League.
17:33
To πρόγραμμα

1ος όμιλος
Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Καλλιθέα-Επισκοπή

2ος όμιλος
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος-Τύρναβος
17:34
Ο Αιγινιακός πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς στην τοπική μονομαχία, αφού ο Πιερικός έχει αποσυρθεί από τα πλέι οφ.
17:36
Η βαθμολογία του 1ου ομίλου (σε 7 αγώνες)

1. Αχαρναϊκός 20
2. Ερμιονίδα 18
3. Παναιγιάλειος 17
4. Καλλιθέα 14
5. Ηρακλής Ψαχνών 9
6. Επισκοπή 1
17:38
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου (σε 7 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας 16
2. Τύρναβος 14
3. Ζάκυνθος 14
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
5. Αιγινιακός 9
6. Πιερικός -3
17:40
ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (3ο λεπτό): Ο Καρακατσάνης ανοίγει το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ, εκμεταλλευόμενος μία λάθος αντίδραση του Κουτσόπουλου.
17:41
ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (8ο λεπτό): Ο Πάτο διπλασιάζει το προβάδισμα των γηπεδούχων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
17:43
ΓΚΟΛ! Καλλιθέα - Επισκοπή 1-0 (8ο λεπτό): Ο Αρναρέλλης περνά δύο αντιπάλους, σουτάρει εκτός περιοχής και ανοίγει το σκορ. Ένα λεπτό νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με κεφαλιά του Τσίτα.
17:53
Καλλιθέα - Επισκοπή (18ο λεπτό): Εκτέλεση φάουλ του Αριανούτσου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
17:54
ΓΚΟΛ! Καλλιθέα - Επισκοπή 2-0 (19ο λεπτό): Ο Μπέλης γίνεται αποδέκτης της μπάλας λίγα μέτρα μπροστά από τη σέντρα, νικά δύο αντιπάλους στο σπριντ, προλαβαίνει την έξοδο του Κελαϊδή και διπλασιάζει το προβάδισμα των γηπεδούχων.
17:55
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος (16ο λεπτό): Πλασέ του Ταμπάκη από το ύψος του πέναλτι, ο Μπαλτιμάς αποκρούει. Σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του Μενιδίου.
17:56
Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών (17ο λεπτό): Πλασέ του Πουλάκου, η μπάλα μόλις άουτ. Αγγίζει το γκολ η ομάδα της  Εύβοιας.
18:03
ΓΚΟΛ! Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 1-0 (22ο λεπτό): Σέντρα του Καλογερόπουλου από δεξιά, ο Ταμπάκης σουτάρει, ο Μπαλτιμάς απομακρύνει και στην επαναφορά ο Γέσιτς ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ.
18:04
ΓΚΟΛ! Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2-0 (26ο λεπτό): Φάουλ του Γέσιτς από δεξιά, ο Ταμπάκης διπλασιάζει το προβάδισμα των γηπεδούχων με καρφωτή κεφαλιά.
18:05
Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας (18ο λεπτό): Ο Σάββας αντικρίζει δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά και αποβάλλεται. Με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι.
18:06
ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 (33ο λεπτό): Ο Χιντζίδης διευρύνει το προβάδισμα της μακεδονικής ομάδας με φάουλ που κοντράρει στο τείχος και αλλάζει πορεία.
18:10
Ζάκυνθος - Τύρναβος (28ο λεπτό): Σέντρα του Ότα, η μπάλα βρίσκει στο πάνω μέρος του δοκαριού των γηπεδούχων.
18:18
Ημίχρονο

Καλλιθέα - Επισκοπή 2-0
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2-0
Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
Ζάκυνθος - Τύρναβος 0-0
18:32
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων.
18:41
ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (51ο λεπτό): Σέντρα του Χιντζίδη από αριστερά, ο αμαρκάριστος Μίλιτς βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά.
18:42
ΓΚΟΛ! Καλλιθέα - Επισκοπή 3-0 (54ο λεπτό): Ο Σταμόπουλος συνεργάζεται ωραία με τον Τσίτα, μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του Παντέλη.
18:53
Καλλιθέα - Επισκοπή (62ο λεπτό): Κοντινή κεφαλιά-ψαράκι του Δρακάκη, ο Κατσούλης αποκρούει εντυπωσιακά.
18:54
ΓΚΟΛ! Καλλιθέα - Επισκοπή 3-1 (63ο λεπτό): Ο Πάλλας μειώνει με σουτ εκτός περιοχής.
18:58
ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0 (66ο λεπτό): Ο Βελλίνης ξεπερνά τον Φωτιά, μπαίνει στην περιοχή και με σουτ χρίζεται σκόρερ.
19:01
ΓΚΟΛ! Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-1 (65ο λεπτό): Ο Μπαλαράμπε ανοίγει το σκορ με σουτ εντός περιοχής.
19:06
Καλλιθέα - Επισκοπή (68ο λεπτό): Kεφαλιά του Δρακάκη, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κατσούλη. Η κρητική ομάδα αγγίζει το δεύτερο γκολ.
19:12
ΓΚΟΛ! Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2-1 (83ο λεπτό): Λάθος απομάκρυνση του Παγούδη, ο Νάστος επιχειρεί να τον "κρεμάσει" και στην εξέλιξη της φάσης ο Πις μειώνει με δυνατό σουτ.
19:17
Ζάκυνθος - Τύρναβος (80ό λεπτό): Ο Στεργιανός αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και ο Τύρναβος μένει με 10 παίκτες.
19:18
ΓΚΟΛ! Ζάκυνθος - Τύρναβος 1-0 (82ο λεπτό): Κόρνερ του Βαρέλα, ο Κρισμάρεβιτς παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και ο Τσόπελας ανοίγει το σκορ στην επαναφορά με σουτ.
19:21
Τελικό: Καλλιθέα - Επισκοπή 3-1
19:22
Τελικό: Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 0-1
19:22
Τελικό: Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 5-0
19:22
Τελικό: Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2-1
19:23
ΓΚΟΛ! Ζάκυνθος - Τύρναβος 2-0 (93ο λεπτό): Ο Κρολ κλειδώνει τη νίκη των γηπεδούχων με πλασέ.
19:27
Τελικό: Ζάκυνθος - Τύρναβος 2-0
19:28
Αχαρναϊκός και Αγροτικός Αστέρας εξασφάλισαν την παραμονή.
19:28
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK