Στη Super League και τυπικά ο Ηρακλής, η ΑΕΛ σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου

Σε περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΛ το θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επικράτησε 3-0 στο Αλκαζάρ, ενώ ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο και εξασφάλισε την άνοδο στη Super League.

Στη Super League και τυπικά ο Ηρακλής, η ΑΕΛ σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η μονομαχία μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ηρακλή στην Κόρινθο. Ο "γηραιός" μπήκε επιθετικά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με πλασέ του συνήθη Γιάννη Λουκίνα, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ισοφάρισε με σουτ του Αναστασόπουλου στο 28'. Ο Μαρκ Ασίγκμπα εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του δευτέρου ημιχρόνου, αφού στο 53' λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ και στο 66' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στη Super League και τυπικά ο Ηρακλής, η ΑΕΛ σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το ματς δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, ενώ αντίθετα στα επίσημα προκλήθηκε ένταση που δεν διήρκεσε για πολύ. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την επιστροφή στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια.

Παναχαϊκή (Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (56' Χαρτσιάς), Χοτζάλι (70' Άλα), Κυβελίδης, Μπουντόπουλος.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (71' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Πασάς (83' Κάσσος), Λουκίνας.

Στη Super League και τυπικά ο Ηρακλής, η ΑΕΛ σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης ανόδου, ωστόσο πανηγύρισε δύο νίκες γοήτρου επί του Ολυμπιακού Βόλου, εν προκειμένω με το ευρύ 3-0 στο Αλκαζάρ. Έπειτα από μερικές μικροευκαιρίες, ο Πίντο ανέλαβε δράση και μέσα σε τρία λεπτά σημείωσε δύο γκολ: στο 37' με σουτ εντός περιοχής και στο 40' με κοντινό πλασέ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δοκάρι των "βυσσινί" σε κεφαλιά του Μίλαν Μπόγιοβιτς, ενώ το δεύτερο κύλησε αθόρυβα μέχρι τη στιγμή που ο Καρακατσάνος βρήκε δίχτυα με ένα σπουδαίο ψαλιδάκι στο 81ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Θέου και Πινδώνη για αψιμαχία στο 94'.

ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης (62' Μελισσάς), Πινδώνης, Ελιομάρ, Ριμπέιρο, Μπόγιοβιτς (87' Παμλίδης), Πίντο (77' Μουλόπουλος).

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης (46' Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Θέος, Μπιτάνγκ (65' Σκοπελίτης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος.

Διαβάστε ακόμη:

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 3-3

Σώθηκαν οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK