Ντου κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Αττικό Δάσος όπου διεξαγόταν η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League πετώντας μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Ντου κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League

Περίπου δέκα κουκουλοφόροι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές όσον παραβρέθηκαν στο Αττικό Δάσος, όπου ήταν να διεξαχθεί η κλήρωση για την Football League.

Οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, πέτρες και αντικείμενα που βρήκαν στο χώρο πάνω στον κόσμο λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος.

Στη συνέχεια έσπασαν δημοσιογραφικό υλικό ενώ πέταξαν κάτω και τις κάμερες που βρίσκονται στην αίθουσα. Προτού φθάσει η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι έφυγαν τρέχοντας με το όλο σκηνικό να κρατά ελάχιστα λεπτά.

Πρέπει να σημειώσουμε πως την κλήρωση έκαναν μικρά παιδιά που τραβούσαν τις μπάλες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας!

Τέλος η Αστυνομία ενημέρωσε πως έγιναν επτά προσαγωγές υπόπτων.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ