Η ανακοίνωση του Εργοτέλη δίνει... διαστάσεις σίριαλ στην υπόθεση του Κάιπερς

Θα τραβήξει, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς. Διότι ο Εργοτέλης αντέδρασε -με διαφορετικό ύφος- στις δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού και του μάνατζέρ του.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ούγκο Κάιπερς EUROKINISSI

Τον Ούγκο Κάιπερς ο Εργοτέλης τον έχει "υποσχεθεί" στην ΑΕΚ. Τι γίνεται τώρα όμως που ο Βέλγος φορ των 21 γκολ στη Football League αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του;

Σε πρώτη φάση οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν τον πάρουν με το καλό, ζητώντας του "να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει".

Παράλληλα δεν αναγνωρίζουν "όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας", οι οποίοι -κατά τους Κρητικούς- "δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας". Βάλουν δηλαδή κατά του ατζέντη του Κάιπερς, απαντώντας στους ισχυρισμούς του.

ΌΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ:

" Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ούγκο Κάιπερς και τον θέλουν να αρνείται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο τα εξής:

Δεν δεχόμαστε επουδενί εκβιασμούς από όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας. Ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε σε όλους τους τόνους πως ο Σύλλογός μας, ήταν αυτός που βοήθησε τον Ούγκο Κάιπερς να αναδείξει το ταλέντο του.

Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK