Η νέα ΑΕΚ F.C. MasterCard

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προχώρησαν στη δημιουργία της νέας πιστωτικής κάρτας ΑΕΚ F.C. MasterCard.

Η νέα ΑΕΚ F.C. MasterCard

Η νέα κάρτα ξεκίνησε να διατίθεται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, από σήμερα Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015, σε δύο τύπους: απλή και χρυσή.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προνομιακή κάρτα, καθώς προσφέρει στους κατόχους της ένα πρόγραμμα πιστότητας, μέσω του οποίου μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και αξέχαστες "κιτρινόμαυρες" εμπειρίες. Συγκεκριμένα, κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα μετατρέπεται σε πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα όπως αθλητικά είδη με το σήμα της ομάδας, συνοδεία ποδοσφαιριστών (line up kids), συμμετοχή στο ΑΕΚ day, εισιτήρια διαρκείας κ.ά.

Επιπλέον, η κάρτα προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων, ασφαλιστικές καλύψεις κ.ά.

Η νέα κάρτα διαθέτει την τεχνολογία Contactless δίνοντας στον κάτοχο τη δυνατότητα να διενεργεί ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και με μοναδική ταχύτητα, χωρίς να αφήνει την κάρτα απ’ τα χέρια του, σε όλα τα σημεία συναλλαγών με το σχετικό σύμβολο.

Η επίσημη παρουσίαση της πιστωτικής κάρτας προς τα ΜΜΕ θα γίνει μέσω σχετικής συνέντευξης τύπου εντός του μήνα.

Η νέα ΑΕΚ F.C. MasterCard

News 24/7

24MEDIA NETWORK