Η πρώτη ομάδα που "φλερτάρει" με την αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League αφού αφαιρέθηκαν 27 βαθμοί από τον Αχαρναϊκό και η ομάδα είναι μια ανάσα πριν την αποχώρησή της από την κατηγορία.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να νίκησε την πρώτη αγωνιστική τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι και το πρώτο και τελευταίο φετινό ματς στην Football League για τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα του Μενιδίου δεν έχει λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η εγγυητική επιστολή έχει καταπέσει, τα αδέρφια Μελά που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ το απέσυραν και τώρα ήρθε και η απόφαση που... τινάζει τις όποιες ελπίδες του Αχαρναϊκού στον αέρα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή 27 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα αυτής της σεζόν, καθώς δεν εξοφλήθηκαν οι πρώην παίκτες Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Ματσούκας, Λιαπάκης, Μαρής, Τζιώρας, Παπανικόλας και Τζαζίρι. Η προθεσμία των πέντε ημερών παρήλθε και ως εκ τούτου οι βαθμοί αφαιρέθηκαν.

Η απόφαση αυτή είναιοριστικήκαι επί της ουσίας οι "πράσινοι" πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν θα συνεχίσουν στην κατηγορία. Αν μέσα σε πέντε μέρες, μάλιστα, δεν εξοφληθούν οι παίκτες, θα τους επιβληθεί νέα ποινή αφαίρεσης άλλων 27 βαθμών. Μετά την εξέλιξη αυτή, εκτιμάται ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Αχαρναϊκός αναγκαστικά θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά από μόλις ένα ματς, ενώ η Football League θα συνεχίσει με 17 ομάδας. Για ακόμη μια σεζόν λοιπόν θα έχουμε πρόωρη αποχώρηση.

Η απόφαση: "Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 108/2017, 113/2017, 79/2017, 114/2017, 110/2017, 109/2017, 80/2017, 119/2017, 107/2017, αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχουν κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την εξόφληση των επιδικασθείσων χρηματικών ποινών απαιτήσεων των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΨΙΑΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΙΑΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΙΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, TAREK JAZIRI, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΗΛ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται είκοσι επτά ( 27 ) βαθμοί σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Π.Μ., από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018".

News 24/7

24MEDIA NETWORK