Ανανέωσε και ο Καρασαλίδης με Ηρακλή

Οι ανανεώσεις καλά κρατούν στον Ηρακλή, με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη να περνάει από τα γραφεί της ΠΑΕ και να υπογράφει κι αυτός το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Ανανέωσε και ο Καρασαλίδης με Ηρακλή

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

«Κατά τους έξι μήνες που έχουμε δουλέψει μαζί, έχω δει σε καθημερινή βάση τον Τέλη να δείχνει  αληθινή αφοσίωση, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά για τον Ηρακλή », λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Κάθε φορά που μπήκε μέσα στο γήπεδο έπαιξε και βοήθησε στο μέγιστο. Επίσης λόγω του χαρακτήρα και του ταλέντου του, πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει στον Ηρακλή καθώς αρχίζουμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν», δήλωσε ο Καρασαλίδης. «Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα για την εμπειρία και την ευκαιρία, και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς όλο το χρόνο».

«Κατά τους τελευταίους δύο μήνες είχα την τιμή του να γνωρίσω καλύτερα τον Τέλη και έχω δει ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ένας πολύτιμος  παίκτης», σχολίασε ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε ότι «είναι δυνατός  σαν τον Ηρακλή και προσφέρει μια πολύτιμη διάσταση στην ομάδα".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα