Ανανέωσε με Ηρακλή ο Χουάντερσον

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χουάντερσον, o οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την έκβαση της υπόθεσης. Υπέγραψαν και οι Μιχάλης Μπουκουβάλας, Παύλος Κυριακίδης, Τέλης Καρασαλίδης.

Ανανέωσε με Ηρακλή ο Χουάντερσον

Η ανακοίνωση:

"O Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Silva Huanderson για δύο χρόνια.

"Με την τεράστια προσφορά του, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια εκτός από δύο, ο Χουάντερσον ήταν το κλειδί της επιτυχίας του Ηρακλή την περασμένη σεζόν", είπε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων προς τον πρόεδρο, τους οπαδούς και τον προπονητή που με έχουν βοηθήσει για να γίνει αυτό δυνατό", υποστήριξε από τη δική του πλευρά ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης είπε: "Ο Χουάντερσον ήταν ο πρώτος παίκτης για τον οποίο δούλεψα το περασμένο καλοκαίρι για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνει  στον Ηρακλή και χαίρομαι που το έκανα. Αυτός είναι ατρόμητος. Πάλεψε για τον Ηρακλή. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα. Παρά τις άλλες ελκυστικές προσφορές που είχε, επέλεξε να μείνει στην οικογένεια του Ηρακλή σήμερα. Αυτή η συμφωνία μας κάνει πολύ περήφανους και χαρούμενους".

Επιπλέον, οι Μιχάλης Μπουκουβάλας, Παύλος Κυριακίδης και Τέλης Καρασαλίδης βρέθηκαν στα γραφεία της Μίκρας και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανανεώσουν οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Νίκος Πουρτουλίδης.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ